Baj szerintetek, ha pizsit viszek a kórházba, nem hálóinget? Foglalkoznak ezzel még valahol? Mondani nem mondtak semmit.
Figyelt kérdés
Nagyon-nagyon utálom a hálóinget, sose tudtam elviselni. Felcsúszik, alám gyűrődik, meztelennek, és nagyon topisnak is érzem úgy magam. Nem bírom, ha nincs rajtam gatya. Eddig se a dokim, se a szülésznők nem mondtak semmit, hogy lenne erre szabály a kórházban, a honlapon sincs semmi. Szerintetek csúnyán néznének rám, ha pizsit vinnék? Gátsebet nem fognak vizsgálgatni, mert császáros leszek. Tudom, császáros sebbel nehéz lesz felszenvedni a pizsigatyát, de inkább az, mint a hálóing, a bugyit is fel kell venni, azt is meg kell oldani.2015. júl. 1. 17:25
21/45 anonim válasza:
Azért vigyél hálóinget is, sose lehet tudni. Nem tudhatod, hogy bírod a császárt. Tény, hogy van, aki amint felkelt, már szinte semmi baja, van, akinek iszonyatos fájdalmai vannak napokig és tutira nem tud felszenvedni egy nadrágot. Hogy te melyik típusba tartozol, az majd csak utána derül ki. Amúgy ha már kiveszik a csöveket, miért ne lehetne nadrágban? Nálunk max a sebet tapogatták meg nézegették, arra elég, ha csak lehúzza a nadrágot.
22/45 Anci76 válasza:
Én is császárral szültem az első fiamat,hálóingben voltam én is.hidd el,nagyon fáj a heg,mozogni is alig bírsz még napokkal műtét után is.engem varrtak,és kapcsoztak is.
de te tudod,sokszor amit eltervezünk elméletben,gyakorlatban másként fog működni.:)
23/45 A kérdező kommentje:
Persze, viszek be azért hálóinget, csak azért tettem fel a kérdést, mert ha lehet, inkább a pizsit preferálnám, de nem tudom, hogy ezért nem szólnak-e, nem akarom magamra haragítani a nővéreket, szülésznőket ilyesmi miatt. Igazából elsősorban az ezzel kapcsolatos tapasztalatok érdekeltek volna, de azért nem voltak haszontalanok a válaszok, legalább látom, hogy elég egyéni, ki mennyire viseli ezt rosszul.
2015. júl. 1. 18:45
24/45 anonim válasza:
8!
Ágyban nem lehetett betét, ott -legalábbis ahol én szultem- kaptunk olyan lapot, mint az eldobhato pelenkzolap, azt cserélték igény szerint. Ha fel akartunk kelni, kor lehetett betét és bugyi
25/45 anonim válasza:
3 éve császároztak Kecskeméten! Aznap és másnap még hálóingben voltam, utána engedték,hogy akár melegítőnaciban, pólóban legyek!
26/45 anonim válasza:
Császár után másnaptól én is simán pizsamanadrágban voltam, és nem volt akkor vész felvenni.
27/45 anonim válasza:
Én nem értem miről beszéltek itt páran.Nekem nincs is hálóingem,a kórházba rövidnadrágot vittem pólókkal meg tréningruhát. Én császár után másfél -2 órával mikor kifogyott a benn lévő infúzió, felkeltem, zuhanyoztam, vettem fel bugyit betétet, és egy pólót meg rövidnadrágot. Semmilyen cső nem volt a sebemben és egyszer átkötözték, többször rá sem nézett senki. Semmi probléma nem volt azzal hogy nadrág volt rajtam,nem zavarta a sebet sem , mondjuk nekem nem fájt egyáltalán, sőt a magas derekú kismamabugyi nagyon jó volt hogy tartotta a hasat.Másnap tréningruhában voltam, harmadnap pedig felvettem a farmernadrágomat és távoztam a kórházból.
28/45 anonim válasza:
akkor te egy szuperman van kedves utolso, mi meg szerencsetlen birkak, de itt nalunk Vacon pl 6 oraig fel sem kelhet az ember, nem hogy zuhanyozzon, es igen, drain csovet tesznek be, valamint katetert, es meg itatni is az apolono itat.
29/45 anonim válasza:
ja es ha egyaltalan szultel kedves utolso, azt is megkerdeznem hogy engedtek haza csaszarral harmadnap, amikor valamennyi korhazba tudomasom szerint 4 ejszakat tartanak bennt a csaszarral. inkabb veszek haloinget mint hogy olyan felelotlen osztalyon szuljek, ahol még a drain csovon is sporolnak..
30/45 A kérdező kommentje:
Drain cső pedig nem mindenhol van császár esetében, ezt közben sok más kérdésnél olvastam én is. Azt nem tudom, hogy itt nálunk mi a helyzet ez ügyben, de pl. a Szent Imrében se volt a barátnőmnek.
2015. júl. 2. 08:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!