Túlhordott babák anyukái, terminust túllépett kismamák, hogy vagytok?
Figyelt kérdés
Öntsetek belém lelket! Meddig normális egy most 4 kg körülinek mért babát hordogatni? Volt, aki ekkorát szült természetesen? 19-re voltam kiírva, és még semmit nem mutat az NST, a méhszáj zárt.2015. jún. 22. 15:59
11/14 anonim válasza:
10-es voltam, elolvastam a közbeiktatott kommentjeidet. Ha jól értem, nem is magától a műtéttől félsz, hanem a következményeitől. (pl. nem adják oda a babát). Ilyen szempontból nekem könnyű volt, ahol én szültem, nem tettek különbséget császáros és természetes úton szült anyák között. Próbálj arra koncentrálni, hogy minden rendben lesz. De ha mégis császár, és nem adják oda a babát, akkor is gondolj arra, hogy annyit leszel még együtt a babával, akkor használd ki alvásra az időt. Beszéld meg a babával, hogy bújjon ki szépen. :)
12/14 A kérdező kommentje:
Talán a mai nst már valamivel biztatóbb, mint az eddigiek, remélhetőleg 1-2 napon belül kibújik. Makacs gyerek lesz, nem egyszerű eset.
2015. jún. 23. 11:24
13/14 anonim válasza:
4280 grammra becsülték az első lányomat, másnap 3750 grammal született meg. A második lányom már 22 héten 30 dekával több volt becslés alapján mint az első, mégis kevesebbel született. Nincs értelme a becslésre hagyatkozni.
14/14 anonim válasza:
Kedves Kérdező, nekem 2 császárom volt, műtét alatt amikor kiemelték őket, a fejemhez tették a lányaimat, majd férjem ment velük fürdetésre, stb., addig engem összezártak, kb. 20 perc. bevittek az őrzőbe, és már hozták is őket és segítettek mellre tenni. 3 órán keresztül együtt voltunk családilag, szülésznő néha ránk nézett. Majd amikor fel kellett állni műtét után 6 órával, a saját lábamon mentem a kórterembe, és rá 1 órával mehettem a gyerekeimért. Rá egy napra már "csak" erős izomláz szerű fájdalmam volt. Szerettem volna megszülni őket, de a császár is csodálatos emlék maradt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!