Túlhordott babák anyukái, terminust túllépett kismamák, hogy vagytok?
a 4 kg csak egy sacc. Senki nem tudja pontosan megmondani, hogy tényleg akkora-e.
Ha nincsen baj, akkor a gyereknek is az a jó ha minél tovább bent van. 14nap a maximum míg túlhordható egy baba.
10-ik napon el kell kezdeni a szülés beindítását, és ha nem indul be a 14-ik napon császár.
Èn is túlhordtam a lányomat, mikor 10-ik napon bementünk a szülés indításra magától az UH alatt beindult, 4 kg-s lett.
Második gyerkemet a kiírt nap elött 3 kg alattinak mondták, és mondták, ha nem indul be megidítják mert túl pici. 3400grammal született, nem volt pici.
Igen, "teljesen jól" érted, rohadt önző módon azt fogom mondani az orvosnak, hogy inkább haljon meg a baba, stb. legyen yx károsodása, csak ne császározzanak meg. Gratulálok az empatikus képességeidhez.
Minden nap járok be a kórházba és látom az anyukákat, akiket hoznak le a műtőből. Borzasztó lehangoló látvány kábán, mosoly nélkül, magatehetetlenül, baba nélkül sokáig, néhány mellett a család vagy az sem, de ők is sík ideg riadt, szomorú fejjel állnak, be sem mehetnek hozzá, csak max. egyenként, pár percre. Bocsi, de nem így képzelem el az ideális szülést, nem erre vágyom, igenis, félek a császártól! De azt, amit te elképzelsz, hogy nem a babám egészsége a legfontosabb, szerintem nem írtam egy szóval se... Ha ingered támad offolni, valahol máshol tedd, szerintem nem is neked szólt a kérdés 36 hetesen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!