Egy héttel túlhordott babának jó lesz még az 56-os méret? 36 hetesen 3 kg-nak mondták.
Ezt nem lehet tudni.
Amíg nem születik meg egy baba, addig nem lehet tudni, hogy mekkora lesz.
Az uh-n mért adatok, csak becslések, 30 százalékot is tévedhetnek mind lefelé, mind pedig felfelé.
Lehet hogy 50 cm-el, lehet, hogy 56 cm-el fog megszületni.
Kell az 56-os méret is, de kell a nagyobb méret is é szerintem abból a több, a nagyobb méretből.
nyugodtan szerezz be néhány 62-est is, ugyanis az első ruhácskákat nagyon hamar kinövik a gyerkőcök.
már csak azért is, mert gondolom az első hetekben két szoptatás között nem nagyon lesz időd babaruhát nézegetni/vásárolgatni :)
én 74-esig vettem ruhákat - jó, belátom, ez azért túlzás volt egy kicsit (fél éves korában hordta a 74-eseket), de persze azért én is elcsábultam egy-egy vagányabb darabra :)
Köszönöm szépen a válaszokat!
Igazából azt szerettem volna, ha lehetőleg frissen mosott-vasalt ruhák várnák a babát. A tesók kicsik voltak, így 44-eseket készítettem elő, aztán ahogy haladt az idő, elővettem az 56-osokat, most meg legnagyobb elképedésemre vélhetőleg egy héttel túl fogom hordani a babát, aki nagynak várható. Akkor biztonság kedvéért kimosom a 62-eseket is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!