Rosszul látom, anya-társak?!
Én is császárral szültem több 10 hete, szültem nem műtöttek,aki mást mond mindig leszidom.Nem én akartam így, az utolsó pillanatig hüvelyit akartam annak ellenére,hogy farfekvéses volt a lányom, de a sors úgy akarta,hogy túl nagy legyen(téraránytalanság) , lábtartásos is legyen és 12 óra alatt egy mm-ert ne táguljak.
Azért akartam annyira a hüvelyit,mert akkor egy csomó tök jó dolgot kap a baba, a bacikat a beleibe, a nemtudom már miket, nem azért,hogy verhessem a mellkasom,hogy na igen ezt is megcsináltam XD
Másnap már én is sétálgattam tejem is van dögivel:D
Nekem a végső termék jobban érdekel mintsem maga a folyamat:) Tojok rá nagy ívben ki szült így ki szült úgy, az a lényeg,hogy a baba él és virul, nem? Attól most jobb anya leszek,hogy kinyomom?Vagy jobb,menőbb ember? Nemhiszem:)
Nekem is szóltak már amúgy be,mert nem úgy szültem ahogy szerintem menő XD, nem mondom meg mit kaptak tőlem (bocs b@szki,hirtelem haragú vagyok és feltudnak cseszni:D)
^^
Más az amikor császár lesz a természetesnek indult szülésből, mert abab/anya veszélyban van.
De aki úgy szül, hogy bemegy x napon, nyissz és kint van a baba, és mindezt azért, hogy ne fájjon, na arra nem nézek fel.
Meg arra sem aki nem akar szoptatni, meg sem próbálja (fúj az olyan..)
Mert más ha valaki akar, de nem tud, a baba ugye nem halhat éhen.
12:12-nak
De azért a baba érdekét (is) kellen nézni, szerencsétlen, ha kaphatna anyatejet, de nam kap, mert anyuci nem akar neki adni. Nem nem tud, nem akar.
Nem a tartom egészséges dolognak, hogy megkérdezik mondjuk az anyát a kórházban hogy anyatej vagy tápszer. Evidens kellene kegyen hogy ha van, akkor anyatej, ha nincs csak akkor tápszer.
Szóval nagyon gáz , hogy idáig fajultak adolgok.
21:59-nek
Szerinted a császárnem fáj? Nem feltétlen a szülés, de utána. Császár után 10 órával sikerült megfordulnom az oldalamra, pedig esküszöm próbálkoztam, és mikor fel kellet kelnem. Na azt nem kívánom senkinek!
Gondolom hogy fáj, hisz egy hasi műtét,és nem arról írtam, hogy nem fáj, vagy félreérthető voltam.
Hanem arról, aki inkább a programozott császárt választja, dokival megbeszélve, holott semmi indoka nem lenne rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!