Rosszul látom, anya-társak?!
azokat a császáros anyukákat nem becsülöm nagyra, akik azért "választják" a császárt, mert félnek a szüléstől. Ez nevetséges szerintem.
Amúgy meg egyáltalán nem ad okot a megvetésre, ha valakinek IGAZI orvosi okok miatt kell a császár.
Még nem szültem császárral, (remélem nem is fogok) de azért a hüvelyen kipréselni a manókát valóban olyan érzés, amit egy műtét tuti nem ad meg.
Szerintem az égvilágon teljesen mindegy, h ki hogyan szült, én is természetes módon, hüvelyi szüléssel szültem, mellettem is volt egy anyuka, császáros, neki is megindult a tej, mellesleg nekem nem.
Szerintem az is mindegy, t tápis a baba, vagy anyatejet eszik, az a fontos, h szeressük a gyermekeinket, és élvezzük ezt az időszakot.
Bántani meg főleg nem jó egymást, olyanért, amiről nem is tehet.
ly.
Olyan nagy csodának én sem éltem meg, azt ahogy kibújt, pedig jött a drágám, mint a gyorsvonat, kibújt, és vissza, mert még oldalt volt a feje, nem lefelé nézett, akkor majdnem elsírtam magam, h ezt újra éreznem kell, nagyon feszített, azt kihagytam volna szívesen:)
ly.
Szia!
Én császárral szültem,tápszeres volt a kisfiam,ma mégis egészséges,gyönyörű,okos,szép és nagyon ragaszkodó majdnem 20 hónapos nagyfiú.
Nekem nem volt könnyű a császárt feldolgozni,de büszke vagyok rá,hogy túléltem azt az undorító fájdalmat,amiről azt hittem,hogy belehalok...
Hős vagyok,csak vicceltem!:)
A szülés a "legkönnyebb" dolog az anyaságban,mondom az előzmények ismeretében.
A neheze csak utána jön és mindegy hogyan szültél,hely kell állnod.
Ennyi!
Én azt vettem észre, hogy szinte társadalmi elvárás:
- természetesen szülni,
- évekig szoptatni,
- érzéstelenítő nélkül szülni,
- lehetőleg ne kora babát,
- legyen fejfekvésű.....
Látom még az orvosok szemében is, hogy természetesen szült? Akkor jó.
Szoptat? Na azért.
13 hónaposan elválasztotta? Mégis miért?!!!
Szóval én azt érzem, hogy nem mi anyukák várunk el egymástól dolgokat, hanem a környezetünknek kell megfelelni.
Voltunk műtéten-szoptattam a fiamat-nővérek mindent megtettek értünk.
Másik anyuka tápszerezte a babáját- alig akartak neki segíteni, látszott, hogy "mi a gondjuk".
Szerintetek:
Tévednék????
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!