Rossz anya vagyok? Miért érzem magam rosszul?
szeptember-augusztustól bölcsibe kell adnom a kisfiam.(júliusban lesz 1 éves)és ettől iszonytosan rosszul érzem magam.Tegnap volt az első szülői...és hát...a könnyeimmel küszködtem.
Anyagi helyzetünk miatt kellett így döntenünk.Vissza kell mennem dolgozni.ha találok vmit.pék vagyok.
de annyira rosszul érzem magam e miatt.
Szia!
Nem vagy rossz anya!!!
A gyermeked érdekében mész vissza dolgozni , hogy meg tudj adni neki mindent , ami szükséges. Hidd el jól fogja érezni magát a bölcsiben , te pedig minden szabadidődet vele fogod tölteni. Nyugodj meg a babád jól fogja viselni és gyorsan hozzászokik az új helyzethez. És még egyszer mondom nem vagy rossz anya!
Szia!
Az én lányom 15 hós,júniustól dolgozok.
Anyukámék és a férjem vigyáznak a lányomra.
Nekem is lelkiismeret furdalásom volt(van),nagyon rossz,de sajnos ez van:(
Szeptembertől megyek vissza, kislányom akkor másfél éves lesz.
Nézd, a szükség nagy úr.
Nem mindenkinek adatik megy, hogy 3 évig otthon legyen a gyerekkel, de még így is jobban jártunk, mint pl. Amerikában az anyukák, akik pár hét múlva - ha meg akarják tartani az állásukat, visszamennek dolgozni - dadára bízva az icipici babájukat.
Látod, mennyivel szerencsésebbek vagyunk? :-)
Fel a fejjel, nem lesz semmi gond.
Az öcsém is egy évesen lett bölcsis, és kiegyensúlyozott, értelmes, kedves felnőtt lett belőle.
A gyereknek nem lesz annyira rossz ám, mint nekünk!
Szerintem nekünk nagyobb törés ez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!