Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » 4330 grammra becsülik a...

4330 grammra becsülik a babámat. Nagyon megijedtem, lehet hogy nem fogom tudni megszülni? Valaki szült már első babát ekkora súllyal természetesen? (40+6)

Figyelt kérdés
Azt mondták szóba kerülhet a császár is ha esetleg a főorvos úgy ítéli meg hogy nem fogom tudni megszülni. Én természetesen szeretnék szülni, a császártól jobban félek. Tényleg kevés az esély hogy ekkora babát első szüléskor meg lehessen simán szülni? Nagyon rám ijesztettek...Kifér egyáltalán egy ekkora baba ? Már túlhordtam 6 nappal de így se akar megindulni..mire számíthatok a méhszájam is csak 2110. Megindítják, vagy várnak még? Nagyon félek.
2015. jún. 17. 14:48
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Ez csak becslés. Nekem a magzatvíz elfolyása után is mérték a fiunkat, 4 kg felé saccolták, én meg 159 cm vagyok, ráadásul egy korábbi baleset miatt nagyon észnél kellett lenni, nehogy szakadjon a hüvelyem. Az uh-s becslést nem a saját dokimat csinálta, de a kézi vizsgálatok, a terhesség végig követése alapján ő azt mondta, hogy szerinte nem lesz olyan nagy baba. végül neki lett igaza, mert a fiunk 3090 grammal és 49 cm-vel született.
2015. jún. 17. 19:51
 12/14 anonim ***** válasza:

Első gyerekem 4120 gramm lett, megszültem simán, igaz vágtak, nem volt kellemes. 2 hétig ülni sem tudtam.

Második gyerekem 4300 gr, simán megszültem 1 óra alatt gátvédelemmel.

Ha magas vagy, széles a csípőd és nagy a lábfejed simán meg lehet csinálni.

2015. jún. 17. 23:11
 13/14 anonim ***** válasza:

Jövök én is nyugtatni :)

Kicsikém már a 36. héten 4 kiló feletti volt UH szerint és ez miatt (meg hát már tényleg bitang nehéz volt lélegezni is) indították a 37. hét végén. A legszebb és legkönnyebb szülésem volt, a vége pedig egy 4,30 kilós kisember. :)

Nem vágtak, nem repedtem, nem fájt. A vajúdást végig álltam és elutasítottam az oxytocint.

2015. jún. 23. 10:24
 14/14 anonim ***** válasza:
Szia! Én is ebben a cipőben járok, 41. hetet töltöttem ma, szerdán 4000 g-nak becsülte és végig hüledeztek, hogy milyen szép nagyfejű, hosszú combú baba. A méhszájam 2000. Eddig semmi jel, és ha az értékei rendben vannak, jövő péntekig nem is indítanak. 154 cm vagyok, a csípőm széles, ebben bízom...meg hogy ez csak becslés. de nagyon parázok, lehet, hogy már csak ezért sem indul.
2015. jún. 26. 16:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!