Szülés után mennyi idővel ment fel Rátok a régi nadrág? (Úgy, hogy be is tudtátok gombolni. )
Figyelt kérdés
2010. febr. 28. 14:23
1/20 anonim válasza:
Hát kb. fél év. De igazából mostanra lettek kényelmesek. az egyik farmeromat már ki is fogytam, pedig régen nagyon szerettem. Most másfél éves a lányom.
2/20 anonim válasza:
Nekem rögtön szülés után, mindkét terhességemnél, így szerencsére nem kellett új ruhatár.
3/20 anonim válasza:
Császár után 2 héttel. Akkor újra 47 kiló voltam, mint terhesség előtt. 9 hónapos és most hagytam abba a szoptatás és már csak álmodok a régi nadrágomról, mert 55 kiló vagyok.
4/20 anonim válasza:
császáros voltam, nekem 3 hét volt.
6/20 anonim válasza:
Amint hazajöttem a kórházból. Aztán 1-2 hónap múlva teljes új ruhatár kellett, mert a terhesség előtti állapothoz képest fogytam majdnem 10 kilót. 3 számmal kisebb ruhák...
7/20 anonim válasza:
Rajtam fél évvel később is még +2kg volt, de a régi nadrágjaim már nem voltak kényelmesek. A hasam sem ment vissza a régi formájára, átalakult. Tehát rám már sosem voltak jók a nacik.
8/20 anonim válasza:
3 hónapja szültem és még le kell adnom még midíg 7 kilót, hogy rámjöjjön.
9/20 anonim válasza:
Hát majd 1 év mire mind feljött, de én nem fogyózok. Annyi idő alatt megy le, mint fel (mármint a kilók). Bár nekem is van még 3 kilóm, de tavasszal simán lelököm.
10/20 anonim válasza:
szia,
pont 2 hete szultem es minde leesik rolam.
nagyon koveren kezdtem a terhesseget, de ahogy megtudtam, hogy babat varok eletmodot valtottam....most meg ruhatarat, mert nem hagyom abba az egeszseges eletmodot, mert szoptatok es jol is esik a sok dicseret :)
de ez egyedi eset
:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!