Kismamik! Nektek hogy indult az elso szules? Honnan tudtatok hogy ez lesz az? A nyakdugo mikor tavozott?
December 27-re voltam kiírva-semmi.
Aznap magzatvíz-vétel volt-tiszta volt a víz.Az NST 7 perces fájásokat mutatott amiből semmit nem éreztem!
2 nap múlva kellett mennem megint.
28-án ment el a nyákdugó, szóltam apának aki izgulni kezdett.Mondtam neki, hogy addig nem megyünk amíg nincs fájás.Nem is lett.
Másnap mondtam a dokinak, hogy mi a helyzet, aztmondta, ha folyik a víz vcagy jönnek a fájások akkor kórház.A víz ismét tiszta, NST egyenlő a nullával.Ez ugye 29-e volt.
Ezután még darabokban távozott a nyákdugó.
31-én mondta a doki az NST-n:jólvan lányok menjenek haza,jövőre találkozunk.Én megkérdeztem:nem mehetnék inkább a szülőszobára?:)
31-én este elvittem a páromat kocsival (igen, a kormány fél cm-re volt a pocakomtól)a haverjához szilveszteri buliba este 9-kor.
1/4 12-kor mentem is érte, mert időközben nekem egy csendesebb buliban jöttek a fájások.Forró zuhany után sem múltak, mentünk hát az emberért :)
Mikor mondtam neki, hogy megyünk szülni megkérdezte:Pont most?!?Olyan jól érzem magam:D
A doki hazaküldte a kórházból, hogy nem mostanában lesz baba.Boldog új évet kívántam neki én is a folyosón :)
Reggel 8-ra (műszakváltáskor)megvizsgált a doki, addigra teljesen kitágultam, aztmondta ennek már a végére jár, nem megy haza.Közben megjött a váltó orvos is, aki megvizsgált szintén és mondta:mindjárt jövök, levizitelek és szülünk.
Az én dokim maradt, mert ha véletlenül császár akkor ne kelljen visszajönnie, mert ahhoz 2 doki kell.
Bekötötték az oxit, az első nyomáskor leesett a szívhang.
Előkészítettek műtétre, közben folyamatosan figyelték a babát.
Érzéstelenítettek és már vágtak is, 10 percen belül megvolt az én gyönyörű kislányom reggel 8.25-kor 3600 grammal és 53 centivel.
A világ legcsodásabb élménye volt, mikor meghallottam a hangját, és a leghosszabb 3 másodperc telt el a kiemelésétől a felsírásáig.
Már 7 hónapos lesz elsején, és makk egészséges a kis köldökzsinór-zsonglőröm:)
Fájt a derekam felkeléstől, fájásaim nem nagyon voltak, amikor 10 percesnek éreztem, mondtam a férjemnek, hogy nézessünk egy ctg-t, biztos, ami biztos alapon.
Bepakolt a kocsiba (hátha mégis ott kell maradni), én felöltöztem, igazítottam egyet a nadrágomon, mire egy pukkanást éreztem a hasamban, és elöntött a magzatvíz. Na, innen már biztos volt, hogy EZ AZ. :D
A nyákdugót nem igazán észleltem...
9 nappal a kiírt időpont előtt pont mikor leesett az első hó koradélután pont nagymamámnál voltam, nagyban majszoltam a finom túróslepényét, mikor a nyákdugom fogta magát és kipottyant. Először fel sem fogtam mi van, aztán amikor leesett szaladtam és kiabáltam át a férjemnek, hogy helyzet van. Hívtuk is a dokit, de megnyugtatott, hogy nyugodtan legyen, nem biztos, hogy szülés lesz ma (totál zárt voltam), de ha folyna a víz vagy fájásom lenne a megbeszélt "tünetek" után menjek be.
Na én el is vetettem magam az ágyon, még itt meséltem nagyban a hírt, aztán már este volt, de még mindig semmi; legyintettem is, hogy áh! úgysem szülök ma :o) Úgy 10 körül beraktunk egy kellemes kis filmet, elvetettem magam a kanapén, még vége sem volt, amikor éreztem egy pukkanást és szépen eláztattam (volna ha nem bőr) a kanapét. Na akkor lett nagy ijedelem, az első hóval leküldte isten vagy holle anyó hozzánk a kislányunkat :o)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!