Anyukák, császár után meddig nem mennetek strandra?
Szerintem te már eldöntötted. Ezért menj csak bele a vízbe, strandolj, pihizz akár a jó meleg vízben is. Akár szerencséd is lehet, és semmi bajod nem lesz. :-o
Én 3 hónapja szültem, nem császároztak, de 4 hét elteltével örültem, h luk van a fenekemen, nemhogy strandra készüljek.De még a 3 hónaposat sem vinném strandra.
Nem azt kèrdeztem hogy milyen a helyesírásom. Egyébként nem mentem be a vízbe. És ha viszem sétálni vagy a nagyobb gyerkőccel a játszóra ott nincs nagy zaj?
Az előző hozzászólásomat nem ide akartam írni. Bocsi. Meg amúgyis 1-1,5 órát voltunk.
ÉN meg azokat nem értem, akik szerint attól, hogy az ember szült egy gyereket, be kell zárkózni a játszótér, pelenkáró, szoptatóspárna háromszögbe.
Kérdező, ne menj, a méhszáj még nyitva lehet ilyenkor, fertőzésveszélyes. A hathetes kontroll után meg szerintem tényleg mindegy, hogy hol vagytok. A medence mellett frissebb a levegő, a baba lábát nyugodtan bele lehet lógatni, azt nagyon élvezi.
Ha a magánvéleményemet kérdezed, én egyébként nem mennék, mert nem tudnék felszabadultan szórakozni, így nem is élvezném. Inkább olyan programokat próbálok keresni, ami mindkettőnknek jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!