Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Anyukák, császár után meddig...

Anyukák, császár után meddig nem mennetek strandra?

Figyelt kérdés
4 hete szültem császárral. Már nem vérzek kb 1-2 hete. Ma mennénk élményfürdőbe. Belemehetek a vízbe vajon? Bár nem esek össze ha nem.
2015. jún. 8. 13:14
1 2 3 4
 11/38 anonim ***** válasza:
100%
Mert az egyébként tök normális, hogy valaki élményfürdőbe visz egy 4 hetes gyereket.
2015. jún. 8. 14:36
 12/38 anonim ***** válasza:
100%
Se gyerekkel, se gyerek nélkül nem ajánlott...
2015. jún. 8. 15:36
 13/38 anonim ***** válasza:
28%
Császárosoknál is be kell tartani a hat hét gyermekágyi időszakot a fertőzésveszély miatt és ez idő alatt nem szabad még fürdőkádban sem fürödni. Én biztos vagyok benne, hogy nem hagyod egyedül otthon a gyereket. Ha tápszeres, akkor egész jól el van mondjuk a nagyival is otthon.
2015. jún. 8. 20:32
 14/38 A kérdező kommentje:
Köszönöm. Elkondolkodtam rajta hogy itthol hagyom...:) istenem.... miért ne lehetne elvinni? Annyi eszem van hogy nem viszem be a vizbe. Mindeggy hogy itthol vagy ott vagyunk bent a házba.
2015. jún. 8. 20:35
 15/38 anonim ***** válasza:
65%
Nem mindegy, hogy hol vagytok bent a házban!! Mondjuk nem értem, hogy miért nem bírod ki élményfürdő nélkül. Nem, nem mehetsz be a vízbe. A helyesírásod egyébként borzasztó!
2015. jún. 8. 20:59
 16/38 anonim ***** válasza:
56%

Szerintem te már eldöntötted. Ezért menj csak bele a vízbe, strandolj, pihizz akár a jó meleg vízben is. Akár szerencséd is lehet, és semmi bajod nem lesz. :-o

Én 3 hónapja szültem, nem császároztak, de 4 hét elteltével örültem, h luk van a fenekemen, nemhogy strandra készüljek.De még a 3 hónaposat sem vinném strandra.

2015. jún. 8. 21:17
 17/38 anonim ***** válasza:
62%
El ne vidd már a 4 hetes gyereket élményfürdőbe, te szerencsétlen! Nem igaz nem bírsz otthon maradni a seggeden! Szerinted kell neki a sok ember, zaj, bacilus, pára stb? Még ilyen felelőtlen ,,anyát''...
2015. jún. 8. 21:26
 18/38 A kérdező kommentje:

Nem azt kèrdeztem hogy milyen a helyesírásom. Egyébként nem mentem be a vízbe. És ha viszem sétálni vagy a nagyobb gyerkőccel a játszóra ott nincs nagy zaj?

Az előző hozzászólásomat nem ide akartam írni. Bocsi. Meg amúgyis 1-1,5 órát voltunk.

2015. jún. 8. 21:46
 19/38 anonim ***** válasza:
50%

ÉN meg azokat nem értem, akik szerint attól, hogy az ember szült egy gyereket, be kell zárkózni a játszótér, pelenkáró, szoptatóspárna háromszögbe.

Kérdező, ne menj, a méhszáj még nyitva lehet ilyenkor, fertőzésveszélyes. A hathetes kontroll után meg szerintem tényleg mindegy, hogy hol vagytok. A medence mellett frissebb a levegő, a baba lábát nyugodtan bele lehet lógatni, azt nagyon élvezi.

Ha a magánvéleményemet kérdezed, én egyébként nem mennék, mert nem tudnék felszabadultan szórakozni, így nem is élvezném. Inkább olyan programokat próbálok keresni, ami mindkettőnknek jó.

2015. jún. 8. 21:47
 20/38 anonim ***** válasza:
32%
Belelógatnád a baba lábát? Na, gyönyörű egy példány lehetsz te is. Milyen emberek vannak, édes Istenem...
2015. jún. 8. 21:56
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!