Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Mi van ha szules alatt nincs...

Mi van ha szules alatt nincs beontes? A szulesetek alatt ti hanytatok kakiltatok vagy pisiltetek? Ez rossz volt?

Figyelt kérdés
2015. jún. 1. 20:08
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
Kétszer szültem, egyiknél sem kaptam beöntést. Első kisfiamnál azért nem, mert nagyon gyors szülés volt, mire beértünk a kórházba, már kb. tolhattam is...igen, ott be is kakiltam, de abban a helyzetben magasról tettem rá. Második kisfiamnál meg a vajúdás alatt hasmenés jött rám, nagyon sokat jártam wc-re, így értelmetlen lett volna a beöntés. Tolás közben ott már nem volt "baleset". Hányni egyiknél sem hánytam, pisi meg szerintem nem volt, de ezt nem tudom biztosra mondani:)
2015. jún. 2. 10:18
 22/23 anonim ***** válasza:

Na, a "leggusztább" részt lefelejtettem a történetről.

Elég macerás szülésem volt, gyereket vákuummal pecázták ki, utána az orvos kézzel tépkedte a méhlepényt (igen, kifelé ökölbe szorítva húzta ki a kezét, legalább 15 alkalommal), mert magától nem jött le.

Utána műtőben, altatásban raktak össze. Altatás után extrán figyelik a hólyag és a záróizmok megfelelő működését. Így amint felébredtem, noszogattak, hogy pisiljek. Ülni nem tudtam (még vagy jó két hétig).

Oké, hoznak ágytálat, alám tolják, aztán hadd szóljon. Amikor megpróbálták alám tenni, üvöltöttem a fájdalomtól, kiderült, hogy szülés közben eltört a farokcsontom.

Pisilni akkor is kell egyedül. Ágytál kilőve, felülni/-állni nem tudtam. Mi legyen... Szülésznő mondta, hogy nincs jobb ötlete, eresszem magam alá, aztán ágyat húznak. Néztem gúvadt szemekkel, hogy ugye viccel, 3 évesen pisiltem utoljára magam alá. Nem, nem viccel, máshogy a jelek szerint nem tudjuk megoldani.

Úgyhogy a szülésznő kiment (nem vagyok olimpikon, nem megy, ha néznek), én szépen magam alá vizeltem, aztán bejöttek és nagy örömködések közepette áthúzták az ágyat, meg szivaccsal lemosdattak. Örök élmény :)

Férjem végig ott ült az ágyam mellett, ő csak röhögött az egészen, bár a végén már én is kínomban.

Széklettel próbálták ugyanezt eljátszani. Ott inkább az a pszichés gát volt, hogy idegen helyen nem megy, így egyszerűbb volt azt hazudni, hogy kikanalazott a férjem a mosdóba és elintéztem már. Többet nem kérdezték.

Oh, sőt. Mivel az egész alvázam durván roncsolódott, a szomszédos terület se úszta meg. Pont úgy néztem ki,mint akit pitán rúgtak 2-300 alkalommal acélbetétes bakanccsal. Végbél záróizom hellyel-közzel működött, széklet ugye a fent említett okból nem volt.

Szülés után néhány órával valamilyen adminisztratív munkatárs jött be kérdezni valamit. Oldalra akartam fordulni, amikor sikerült egy komplett galambrajt elengednem, minden igyekezetem ellenére. Zavartan felnéztem, hölgy elmosolyodott: "Ó, semmi baj, legalább tudjuk, hogy minden megfelelően átjárható!" - és körmölt tovább.

2015. jún. 2. 11:44
 23/23 mistyc7 válasza:
Bekakiltam.Többször is. Sokat. Pedig előtte otthon is voltam vagy 3-szor. Ciki volt nekem. Olyan büdi lett bent, hogy ablakot kellett nyitni. :D De ez van ilyenkor. Legközelebb beöntés mellett döntök az fix!
2015. jún. 5. 07:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!