Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Mi van ha szules alatt nincs...

Mi van ha szules alatt nincs beontes? A szulesetek alatt ti hanytatok kakiltatok vagy pisiltetek? Ez rossz volt?

Figyelt kérdés
2015. jún. 1. 20:08
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
Köszönöm a választ kedves első! Majd igyekszem nem rápörögni erre.. :)
2015. jún. 1. 21:05
 12/23 anonim ***** válasza:
én is kaptam beöntést, nem tudok róla, hogy széklet jött volna szülés közben, előtte szóltam a szülésznőnek, hogy pisilnem kell, elindult ágytálért, de megállítottam hogy hánynom is kell ... erre mosolyogva rám nézett: mit hozzak előbb? ágy- vagy hánytálat :D előbb hánytam... :))
2015. jún. 1. 21:08
 13/23 anonim ***** válasza:
A szülészet nem a legrosszabb osztály, nekem egy intenzív osztályos munka, vagy a komolyabb sebészeti gyakorlat sokkal megterhelőbb volt lelkileg (és gyomorilag is). Ez csak tiszta vizelet, széklet és hányás... sehol semmi baktérium, genny, fertőzés, és sorolhatnám. Ez a tiszta osztályok egyike :D
2015. jún. 1. 21:13
 14/23 anonim ***** válasza:

Én az elsőnél azt csináltam, hogy mikor beindult otthon a dolog, zuhany előtt egy gyors mosást csináltam. Szerintem ez ma már nem ritka, hogy van otthon, ha mégsincs, bármelyik szexshopban lehet kapni, talán még a patikában is, ún. intimmosó. Ezt a mosást 3x elvégeztem, addig, míg tiszta víz nem jött - max. 10 perces procedúra. Aztán zuhany és indulás, sokkal jobban éreztem magam így. De szerencsére a kórházban is volt idő beöntésre, de itt már nem volt sok minden, aminek ki kellett jönnie.

Augusztusban megyek másodszorra, és biztosan így fogom csinálni újra.

de egyébként a világ legtermészetesebb dolga. Ne úgy képzeld el, hogy odapakolsz egy nagy kupacot, amint egy kicsike kijön, már törli is a szülésznő :) Nekik ez olyan természetes, mint, hogy jön a baba :)

2015. jún. 1. 21:25
 15/23 anonim ***** válasza:
Beöntést nem kaptam. Kakilást nem tudom, én nem vettem észre. Pisilni nem sikerült, szülés után is csak katéterrel ment, picit bedagadtam odalent, de pár órával később minden oké volt. Közvetlenül a kitolási szakasz előtt hánytam, az orvos ez segített a dolgomon, ugyanis akkor már órák óta 3 ujjnyira voltam csak, viszont ettől teljesen kitágultam.
2015. jún. 1. 21:52
 16/23 anonim ***** válasza:
Az orvos szerint....
2015. jún. 1. 21:54
 17/23 anonim ***** válasza:
Nem kaptam beöntést, és nem volt semmi, igaz a vajúdás alatt legalább 10x voltam kint pisilni.
2015. jún. 1. 22:35
 18/23 anonim ***** válasza:

Epiduralist kaptam, es annyira zartak a zaroizmaim tole, hogy meg ha akartam volna sem tudtam volna kakilni-pisilni. Szules kozben egyszer katetereztek.

Egyebkent ugyanigy voltam egy visszer mutet utan. Ott is epiduralist kaptam, es hiaba hoztak az agytalat utana, nem tudtam vecezni se kicsit se nagyot, amig hatott az epiduralis.

2015. jún. 2. 00:38
 19/23 anonim ***** válasza:
Egyiknél kaptam beöntést, másiknál nem. Széklet mindkettőnél volt, de akik ott dolgoznak már nem veszik fel, láttak ők már cifrábbakat is ennél. Nem úgy néznek erre a dologra, mint mi.
2015. jún. 2. 05:36
 20/23 anonim ***** válasza:
Kaptam beöntést és annyi ideig voltam a wc-n, hogy a szülésznő jött utánam, hogy jól vagyok-e 😊. Ott totál kijött belőlem minden, szülés közben nem jött semmi és nem hánytam.
2015. jún. 2. 06:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!