Mi van ha szules alatt nincs beontes? A szulesetek alatt ti hanytatok kakiltatok vagy pisiltetek? Ez rossz volt?
Én az elsőnél azt csináltam, hogy mikor beindult otthon a dolog, zuhany előtt egy gyors mosást csináltam. Szerintem ez ma már nem ritka, hogy van otthon, ha mégsincs, bármelyik szexshopban lehet kapni, talán még a patikában is, ún. intimmosó. Ezt a mosást 3x elvégeztem, addig, míg tiszta víz nem jött - max. 10 perces procedúra. Aztán zuhany és indulás, sokkal jobban éreztem magam így. De szerencsére a kórházban is volt idő beöntésre, de itt már nem volt sok minden, aminek ki kellett jönnie.
Augusztusban megyek másodszorra, és biztosan így fogom csinálni újra.
de egyébként a világ legtermészetesebb dolga. Ne úgy képzeld el, hogy odapakolsz egy nagy kupacot, amint egy kicsike kijön, már törli is a szülésznő :) Nekik ez olyan természetes, mint, hogy jön a baba :)
Epiduralist kaptam, es annyira zartak a zaroizmaim tole, hogy meg ha akartam volna sem tudtam volna kakilni-pisilni. Szules kozben egyszer katetereztek.
Egyebkent ugyanigy voltam egy visszer mutet utan. Ott is epiduralist kaptam, es hiaba hoztak az agytalat utana, nem tudtam vecezni se kicsit se nagyot, amig hatott az epiduralis.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!