Van ehhez valami joga?
Párom anyja a szülésnél bent akar lenni, de sem a páromnak, sem nekem nem tetszik ez az ötlet.
Nem is értem, honnan jött ez a hülyesége.
Mindkettőnk szerint a gyerek apja legyen bent, nem, majd a nagyszülő, aki egyébként is ott tesz keresztbe nekünk, ahol tud...
Dehogyis.
Te szülsz, te döntöd el, kit szeretnél magad mellett tudni.
Had akarjon. Az en anyosom fejre is allhatna akkor se jonne be. Olyan inztim helyzetben a kutya se akarja oda. Es nem vagyon rosszban, de ne mar... Anyos szulesnel.
Megmondod neki, hogy csak egy ember lehetbbent es az termeszetesen a parod lesz. Amugy meg csak akkor szolnek neki, mikor mar kint van a baba.
De jó, hogy nem csak az én anyósom ilyen elvetemült :D
Nem nincs joga, az lesz bent, akit te akarsz. A mamának már most határozottan meg kell mondani, hogy nem.
ugye csak költői a kérdés?
Ha ezt nem tudjátok simán lerendezni vele, akkor mit fog majd művelni az unokájával?
Kedves utolsó.
Mindenki értelmesen tudott válaszolni a kérdésre, értelmezték a szöveget.
Te ellenben, ahogy látom nem válaszoltál, provokálni pedig ne ide járj, van még ezen az oldalon elég kérdés.
Jaj, kedves kérdező! Én nem provokálok. A kérdés volt provokatív!
Ugye, te sem gondolod komolyan, hogy van joga bent lenni a szülésednél annak, akit te nem akarsz ott látni?!
Vagy tényleg azt hiszed, bemehet?
Na, akkor ki provokál?
Én normálisan kérdeztem meg. Ez az oldal azért van, ha valaki nem tud valamit, megkérdezi.
Így is tettem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!