Nektek volt ehhez hasonló?
Figyelt kérdés
8 hete szültem és eleinte alig volt étvágyam, de pár napja ha végre ételhez jutok, szinte falok, de még így is keveset eszem, nem mindig van rá időm. Nektek volt hasonló, hogy eleinte alig bírtatok enni, utána meg elkezdtetek falni? Amúgy nem vagyok újra babás :)!2012. okt. 3. 14:11
1/2 anonim válasza:
Olyan volt hogy nem jutott rá időm de aztán megoldottam .pl .séta közben vettem pékárut és ettem közben. meg az ivás. ha elértünk egy utca végére ittam jópár kortyot. durva de ez volt. falás nem volt csak este ha már hazajött a férjem ettem nyugodtan élvezettel.
2/2 anonim válasza:
ÉN tudom miről beszélsz. Nekem a fiam végig nagyon fent volt enni nem igen tudtam már az utolsó 2 hónapban.
Miután megszültem sokáig nem nagyon volt étvágyam, viszont amióta megszültem meg vagyok veszve a süteményekért.:) Persze előtte is édes szájú voltam.
10 hete szültem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!