Ti mit szóltok ehhez? Most már ennyire "divat" a burokrepesztés?
Ó és mennyi ilyen eset van és nem csak szóbeszéd. Én ebben dolgozom. Látom nap mint nap.
Na ezért választottam orvost. Sok kínos beszélgetésem volt dokikkal, mire megtaláltam, akit szerettem volna. Gáz az egész, ha nem tudsz fizetni, lehet, hogy kikapsz egy ilyen ügyeletest.
Ha pedig a saját dokija volt, akkor nem jól beszélték le előtte a részleteket. Én elmondtam mit szeretnék, persze nem adtam elő magam, ne gondold. HA orvosilag megoldható, akkor szerettem volna azokat a dolgokat. Olyan orvost választottam, aki nyitott volt erre és csak indokolt esetben lép közbe. Szerencsém volt. Nem kellett nagyon eltérnie a forgatókönyvtől.
Felháborítanak ezek a dolgok. Az a baj, hogy nem kezdesz el okoskodni, mert honnan a fenéből tudod, hogy most szükséges-e megrepeszteni, vagy csak a doki úgy szeretné. :( Mégis csak ő az orvos. ÉS ezért baromira gáz.
Betegfelvételnél nálam még nem voltak beleegyező nyilatkozatok, csak gyógyszerérzékenységről, tetoválásról, név, lakcím, gyerek neve, stb. szóló papírok. Az összes beleegyezőt 2 perces fájásoknál kaptam meg, burokrepesztés után jóval.
1 ujjnyi tágulásnál semmi nem indokolja a burokrepesztést. Valahogy megértem a barátnődet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!