Szült valaki lehetőleg idén a Váci kórházba?
A szülès közbeni fájdalomcsillapítás èrdekelne, mert èn csak nemrèg tudtam meg, hogy itt nincs ès már nem tudok máshova menni az orvosom miatt se. Ki mit vetett be a fájdalom enyhítèsère, nagyon borzalmas lesz? (Azt ne mondja senki, hogy amint majd a kezedbe kapod elfelejtesz mindent! Lehet, de előbb vègig kell szenvedni több órán keresztül ezt az egèszet.)
Első baba lesz ès most vagyok 36 hetes.
Az èrtelmes válaszokat előre is köszönöm, a kioktatósakat meg tartsa meg mindenki magának.
Köszi, hogy írtál utsó, valahol ez is egy kis bizalmat ad. Nekem a dokikkal nincs igazán bajom, mert tényleg alig találkoztam velük eddig párszor, de elírtam, nem Szaniszló, hanem dr. Gyurkovics a másik "véglet ember" :) Mármint dr. Bényitől röhögőgörcs a másiktól az életkedve is elmegy az embernek - azonban szakmailag semmi kifogásom ellenük. Férjem berzenkedik Félix ellen a 20 évvel ezelőtti afférja miatt, én max. megnyugszom ha nem őt kapom, mert így férj is nyugodt marad :)
Én azt hiszem valahol tudat alatt inkább a hogy is mondjam szépen: nem kicsit túlreprezentált igénytelen kisebbségtől tartok, hogy egy szobába keveredek három ilyen díszpinttyel. Csak abból gondolom, hogy a szülészeten is valami ilyesmi lehet, mert a t.gondozáson eddig két év alatt akárhányszor körülnéztem, mondhatni a falról is csüngtek, népes familiájukkal együtt.
Nem tudom itt Vácon mi a gyakorlat, de nagyon bízom benne, hogy a kiírt napig legkésőbb önként kibújik a kisfiunk, mert a Margitban pl. egyetlen nappal sem lehet túlhordani GDM-esnek. Ott meg rutin vizsgálaton kérdezték, hogy most akarok szülni, vagy délután? De a kislányunk 39.0-ra született. Burokrepesztés, sima görcsoldó, futni kellett a dokinak. Az Oxitól félek, 16 éve kaptam belőle pár zacskóval.
Azt mondják Vácon valami "gáz" van, mármint fájdalomcsillapítás gyanánt. Neked volt hozzá szerencséd? A második szülés tapasztalatai alapján azt mondom nem kell nekem semmi, de még messze van. Lehet a helyszínen a jó édesanyámba kívánnám a döntésem, legalább a tudat legyen meg, hogy van valami :).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!