Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Szült valaki lehetőleg idén a...

Szült valaki lehetőleg idén a Váci kórházba?

Figyelt kérdés

A szülès közbeni fájdalomcsillapítás èrdekelne, mert èn csak nemrèg tudtam meg, hogy itt nincs ès már nem tudok máshova menni az orvosom miatt se. Ki mit vetett be a fájdalom enyhítèsère, nagyon borzalmas lesz? (Azt ne mondja senki, hogy amint majd a kezedbe kapod elfelejtesz mindent! Lehet, de előbb vègig kell szenvedni több órán keresztül ezt az egèszet.)

Első baba lesz ès most vagyok 36 hetes.

Az èrtelmes válaszokat előre is köszönöm, a kioktatósakat meg tartsa meg mindenki magának.

2015. máj. 18. 10:02
1 2 3 4 5
 21/47 piroska és a farkas ***** válasza:
Én nem tudok érdemben válaszolni az utolso kérdésre, mert fogadott dokim volt, de annyit elmondanék, hogy mivel sokáig fektettek ott közvetlenül szülés után, mikor az én dokim már elment, az ügyeletes doki bejött megkérdezni, hogy " Jobban, van, Drága?" Tök jol esett. Szoval igen, ebből én azt gondolom, hogy persze, van előnye a fogadott dokinak, de biztos mindegyik emberséges. Ruhát ne vigyetek a babának, max kissapit, ha akartok, de egyébként korházi ruciban vannak, az én időmben, tavaly, teljesen vállalhato kis rucik voltak.
2015. máj. 22. 13:51
 22/47 anonim ***** válasza:

Megint én :)

Nekem nem volt fogadott dokim, a Juhász dr volt ügyeletes. Teljesen meg voltam elégedve. A szülésznők végig bíztattak, dicsértek, hogy jól csinálom stb stb, a doki is kedves volt, próbált segíteni, hogy mit hogy csináljak, pedig nem volt egy egyszerű szülés. Semmmi hátrányom nem származott abból, hogy nem fogadtam fel se orvost, se szülésznőt.

2015. máj. 22. 17:14
 23/47 anonim ***** válasza:

Lányok közben lenne még pár kérdésem ha itt vagytok még:)

Beöntés van?

Kórházi hálóinget vagy valamit adnak a szüléshez vagy ahhoz is vinnem kell valamit?

Babának ruhát adnak vagy vinnem kell?

köszi

2015. jún. 2. 11:51
 24/47 piroska és a farkas ***** válasza:
Nekem nem volt beöntés, úgy tudom, nem csinálnak. Háloinget adnak, a babának puha törölközőt kell vinni, mást nem. Az ott tartozkodás alatt a babák végig korházi ruciban vannak.
2015. jún. 2. 14:52
 25/47 A kérdező kommentje:

Igen, annyira a termèszetes szülès ès szoptatás híve lett az osztály, hogy se beöntès, se fájdalomcsillapítás. Van kórházi hálóing, de èn szemèlyszerint egy ipari fehèrítóbe áztatott, mindennel össze mosott ruhát nem vennèk fel. (Anyukám mosodába dolgozik) Ugyan ezt gondolom az ott kapott babaruhákról. Ugyhogy èn viszek. Törülközőt is olyat kèrnek amit nem sajnálsz.

A beöntèst meg azèrt nem vègzik, mert hiába mèsz el utánna wc-re, valamennyi bèlsár akkor is marad a beleidbe amit vagy a baba feje, vagy az erölködès hoz ki. :(

Már a 38.hètnèl járok ès egyre jobban rettegek ettől az egèsztől.

2015. jún. 3. 02:32
 26/47 piroska és a farkas ***** válasza:
Szerintem felesleges ettől ennyire félned. Nekem ugyan senkim nem dolgozik mosodàn, de hidd el, az fog érdekelni utoljàra, h milyen hàlóing van rajtad. A babànak pedig hiàba vinnél sajàtot, úgy tudom, h nem lehet. Ugyanis az egy dolog, h te tudod, h tiszta, de ha te bevuheted, bàrki beviheti, pl egy tetűjàrvànyos ovis nagytesó mellől, veszélyeztetve ezzel az összes babàt. Szóval ne paràzz és ne làzadj, a legjobb szàndékkal mondom. Hallgass mostmàr nyugizenét :)
2015. jún. 3. 06:46
 27/47 anonim ***** válasza:

Köszönöm lányok.

Kérdező ne izgulj, minden simán megy majd:) Majd ha kiheverted kérlek írj egy ki beszámolót nekem a friss élményekkel:)

2015. jún. 3. 08:32
 28/47 A kérdező kommentje:

Írok, persze. :)

Ekcèmás vagyok, èrzèkeny a bőröm, azèrt vagyok ilyen "lázadó".

2015. jún. 4. 03:35
 29/47 anonim ***** válasza:

Ó, közben jutott még eszembe kérdés:

Ruhát akkor adnak a babának, de pelenkát, popsitörlőt vagy valami kencét kell vinni még ezen kívül?

Illetve elég a házassági anyakönyvi kivonatot vinnem, vagy kell 300 napnál nem régebbit beszereznem?

2015. jún. 8. 08:17
 30/47 piroska és a farkas ***** válasza:
A papírt nem tudom, mert a kislànyunk 9 hónappal az esküvőnk utàn született, így mi még a 300 napon belül voltunk az eredetivel :) Pelenkàt kellett vinni, igen, textilpelenkàt is, h rà tudd teríteni a szobai közös pelenkàzóra a baba alá. Nàlunk tavaly mindenki kapott egy pici bepanthen krémet, szerintem ezt külön nem kell vinni. Ha vmiért mégis kell, beviheti a férjed vagy egy nagyi. Hintőpor sem kell, köldökcsonkra nem az kell.
2015. jún. 8. 11:03
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!