Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » S. O. S. Szülés megintidó...

S. O. S. Szülés megintidó modszereket szeretnék kérni? De olyanokat amik tényleg beváltak nektek!

Figyelt kérdés
36+5 hetes vagyok, és a baba kb. 2 héttel nagyobb. Azt mondta a dokim, hogy jó lenne, ha magától megindulna a szülés. Ha nem akkor a 38. héten indit. Jó lenne elkerülni.
2010. febr. 24. 19:18
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

Miért baj az, ha megindítja? Nem rosszabb az attól!

Amúgy nekem a második szülésem 38. héten úgy indult meg, hogy beáztunk és nagyon ideges lettem...

De a lift is rossz volt akkoriban, sokat lépcsőztem.

Mindkettő szülést megindító "módszer".

2010. febr. 24. 19:23
 2/9 anonim ***** válasza:
Ne eröltesd a dolgokat! A legjobb a babának,ha magától indul be! Nem is értem,hogy a dokid miért akarja meginditani,a kiirtnál hamarabb! Én 6 nap túlhordás után szültem,de nem inditották volna,csak esetleg a 42. héten.
2010. febr. 24. 19:50
 3/9 A kérdező kommentje:

Az, hogy nem hagyja bent az idéig a babát, azért is javasoltabb, mert elkezdett magasodni a vérnyomásom, ( végig figyelni kellett rá, mert évek óta gondom van vele, és most jóval a határ fölött van. Most megemeltük az adagot, de jobb félni. Súly gondjaim is vannak. És a baba már most 3300 g körül van.

A lépcsőzés nekem nem jön be, mert eleve 2. on lakom, lift nincs. Napjában többször megmászom, de semmi.

2010. febr. 24. 19:55
 4/9 anonim ***** válasza:

Meleg ülőfürdő, valamint szex gumi nélkül (az ondóban prosztaglandin van, ami a méhszájra hat).

de ha még nincs itt az ideje, akkor semmi házi praktikától nem fog megindulni.

2010. febr. 24. 20:09
 5/9 anonim ***** válasza:
Szia! Szerintem még korai neki kijönni és azért sem tudnál semmilyen praktikát bevetni, mivel az csak akkor használ valamit, hogyha már megérett a baba a kinti életre.
2010. febr. 24. 20:10
 6/9 anonim ***** válasza:
Meleg fürdő, szex, de én nem erőltetném. Az a baba nem véletlen nem bújik még ki. Az indítást is csak akkor engedném, ha feltétlen muszály lenne, mert baj lesz belőle, addig nem.
2010. febr. 24. 21:09
 7/9 anonim ***** válasza:
Málnalevél tea. Állítólag a szex is jó:)
2010. febr. 25. 00:24
 8/9 A kérdező kommentje:
én megbizom az orvosomban. Amennyire lehet a természetesség hive, nem piszkál bele semmibe, csak ha úgy látja, hogy szükséges. Nem véletlenül mondta, hogy 38. héten meg kell inditani, ha addig nem bújik ki. Nyilván jobban ért hozzá. És nem szeretném kockáztatni a baba életét, se a magamét. És a vérnyomással nem lehet játszani.
2010. febr. 25. 09:50
 9/9 anonim ***** válasza:
Én már azt sem értem, hogy magas vérnyomással miért vagy otthon? Nálunk, akinek magas a vérnyomása alap, hogy befektetik a kórházba, főleg, ha már a vége felé jár. Szerintem ne erőltesd, amúgy meg magas vérnyomásnál jobb esetben császároznak.
2010. febr. 25. 10:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!