Ki tud termeszetes modszereket arra, hogyan lehetne a szulest kicsit siettetni?
Betoltottem a 37. hetet, mar nagyon szeretnek megszulni... Nagytakaritas, lepcsozes, "apazas" mind megvolt mar az elmult 2-3 napban.
Koszonom.
Melegvizes furdo, ananaszle, tonic, fahej.
Nekem ezeket javasoltak. Furdot nem vettem meg nem szultem meg egyebkent.:)
38+5 hetes km.
Ne akard siettetni.
A szülés hormonok hatására indul be, ha nincs meg a hormonális támogatás akkor (ha el is indul valami) nagyon sokáig tartana és hosszadalmas szülésre számíthatsz. Nem úgy tágul a méhnyak, nem úgy és olyan erősséggel jönnek a fájások.
A baba jelez ha kész van a megszületésre (méhlepény stb...) és ez indítja el ezt a hormonális folyamatot.
Olvass utána!
Egy szülésznő!
Hát siettetni nem igazán tudod, akkor jön amikor a baba és a szervezeted kész áll rá.
Én 41. hétre szültem a kislányomat, 40. héttől bent feküdtem a kórházban, el tudod képzelni, hogy mindent kipróbáltam, hogy időre érkezzen a pici.
KIPRÓBÁLTAM: szex, lépcsőzés, forró fürdő, málnalevél tea,hashajtás, homeopátia, bábatea (nem a koktél,hanem a tea változat: gyömbér, szegfűszeg, vasfű, fahéjból jó erős főzet), 20 km-es gyalogtúra, guggolások, torna stb. És nem jött hamarabb! 1 héttel túlhordtam.
Egyik este spontán beindult a szülés és 3.740 gr-al pikk-pakk meglett a gyönyörű kislányom! Nem bánom, hogy így alakult, tudta ő, hogy mikor akar jönni, úgyhogy siettetni nem lehet őket!
Minden jót
2 hós baba anyukája
Koszonom a jotanacsokat.
Hat igazsag szerint igy a vege fele mar nem annyira tudom kielvezni minden percet - ahogy vki javasolta, mar inkabb tenyleg terhesseg ez, mint aldott allapot.
Akkor varunk, hatha a heten keszen lesz kibujni a kis tronorokos :)
jajjj de jó hogy nem csak én vagyok ezzel így.. mármint a terhességgel kapcsolatban.
Én ma vagyok a 39.hétben és április 28ra vagyok kiírva.De hogy én már ennyire még sosem vártam semmit mint ezt a kis édi pocilakót. :D
A méhszájam múltheti vizsgálat alatt 2001-es méretű volt és nem tudom hogy szabad-e még így is szeretkezni a párommal, mert hogy én is siettetném már, nem akarom túlhordani, már babázhatnékom van, azt akarom hogy fájjon és hogy "szenvedjek"- a légzőgyakorlatokra koncentrálva akarom a toló fájásokat, és a párom is bent lesz ha természetes úton meg tudom szülni.Jósló fájásaim vannak, de némelyik bivaly erős( az előzőekhez képest).. remélem húsvéti nyuszika fogja hozni :D
Én már annyit de annyit pihentem hogy nekem ez bőven elég feltöltődés volt, most már ki akarok fulladni.Heti egy alkalommal tuti hogy sétálok a védőnőhöz, de ennyi, emelgetni nem merek.
Azt mondják a "bölcsek" :D hogy ha még nem érett meg a körme akkor még nem fog kibújni..
Szia!
Kipróbálhatsz bármit,ő akkor is csak akkor fog kijönni ha Ő úgy gondolja és készen áll rá.Tapasztalat.Minden fortélyt kipróbáltam de ő akkor jött mikor már lemondtam róla.( mármint,hogy 40. hét előtt jön ki!)
Egy két és fél hónapos kislány anyukája!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!