Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Hogyan számoljam a fájások...

Hogyan számoljam a fájások közti időt?

Figyelt kérdés

ha elkezdődik az egyik fájás,onnantól mérem ugye az időt,de meddig?A következő fájás elejéig?Vagy hogy?

Köszönöm!

2015. máj. 10. 15:53
 1/6 anonim ***** válasza:
Egyik végétől a másik elejéig.
2015. máj. 10. 15:56
 2/6 anonim ***** válasza:
Sehogy. Érezni fogod, ha eljött az idő az indulásra. Ez felesleges, inkább pihenj, aludj, egyél, amíg tudsz! Az erődre nagyobb szükséged lesz, mint a számadatokra!
2015. máj. 10. 16:18
 3/6 Wiky93 ***** válasza:

Szerintem se számolgass :)

Én nem is bírtam, burokrepesztést követően a szül.doki mindig megnézett, miújság, hány percesek a fájások, milyen időközönként jön, hát számoltam de annyira fájt, hogy nem bírtam végigszámolni :(

2015. máj. 10. 17:10
 4/6 anonim ***** válasza:
Nekem azt mondta az orvos, 5 perceseknél hívjam a mentőt, vagy menjünk be. A fájás kezdetekor ránéztem az órára, megjegyeztem és a következő fájás kezdetekor megint megnéztem az időt. Pont 5 perc volt közöttük, 1 órán át figyelgettem, aztán telefonáltam. Pár óra múlva meg is lett a baba.
2015. máj. 10. 17:29
 5/6 A kérdező kommentje:

köszönöm!

A kórházba nyilván nem fogom számolgatni,de még itthon vagyok,jó lenne tudni hogy is kell számolni :)

ma elment a nyákdugóm,tudom ez nem jelent még semmit,de azóta egész nap leszakad a derekam,meg keményedek,enyhe görcseim vannak.még nem számolok,mert rendszertelen,de ha sűrűsödne,erősödne,azért jó tudni hogy nézzem az időt,de most már igy tudom.

2015. máj. 10. 18:02
 6/6 anonim ***** válasza:
A fàjàsok elejétől a köv. elejéig. Nem a végétől az elejéig.
2015. máj. 10. 22:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!