Rendszeres erős fájások,2 ujjnyi méhszáj, de nem segítenek. Mit lehetne tenni?
Sziasztok!
40+2 hetes kismama vagyok, voltam bent a kórházban többször is rendszeres (1,5 perces is volt, van hogy 3-4 perces, de nem marad abba) fájásokkal, és azzal hogy nem mozog a baba. Szívhangja szerencsére nagyjából rendben volt, bár időnként jelezte az nst, hogy kicsit lassabb/gyorsabb de azt mondták ez belefér. A fájásokat 60-70 körülinek mérte a gép, szép hullámvonal rajzolódott ki. A méhszáj szűk 2 ujjnyi és nem tágul úgy tűnik, ezzel az indokkal küldtek haza. Próbálkozom a sétával, interneten talált praktikákkal hogy nyíljon a méhszáj, de féltem a kicsit mert ugye hogy péntek éjjel még volt szívhang, az egy dolog, szívhangot nem tudom itthon megnézni, és a méhszájat se, hogy nyílt-e. Szerintetek mit lehetne tenni? Nem megoldás az se hogy napi 2x keresztül taxizzunk a városon, autónk nincsen, ilyen fájásokkal pedig még a sarokig se jutok el, nem hogy 2 átszállással a kórházba. Pénteken hajnali 2-kor küldtek el, azt mondták, indítani nem fogják a szülést, befektetni pedig nem akarnak. Volt már valaki így? Bocsánat, hogy kicsit hosszú lett, de nem tudom mit lehetne tenni.
Minden házi praktikát kipróbáltam,semmi nem jött be!!!Fahéj,sex,lépcső,csípős étel,erős málnalevél tea,tonik....stb.
40+2hetesen indították oxitocin infúzióval,1,5 óra múlva a kezemben volt,:-)
Fogadott orvos volt,több volt a magzatviz,nyitva voltam bő 1 ujjnyira hetekig,és jó döntés volt,mert már nem tudott elég jól fejlődni odabent...Minden rendben volt végül.
Nem kérheted,hogy fektessenek be megfigyelésre erre a pár napra?Sok sikert!
Go másik kórház! Ha már itt ahol voltál ennyire le..ják az embert :(
Én ahova tartozom nagyon rendesek, kiírt időpontig nem történt semmi, másnap go kórház, megvizsgáltak, aztán még 3nap nst-re kellett menni, 5-ik nap befektettek, aznap kaptam méhszájtágító tablettát de nem eredményezett szülést, másnap pihi, kövi nap tabletta szintén eredménytelenül, kóvi nap burokrepesztés :) Hát ezt így kéne.. Itt nem várnak sokat..1hét..máshol max 2, de hogy tóbbet..Én a helyedben már rég átmentem volna egy másik kórházba..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!