Erős és fájdalmas vizsgálat után/miatt kinyilhat a méhszáj? A bugyimon lett egy véres folt. C1000 volt eddig, és 38 hetesek vagyunk
Figyelt kérdés
2010. szept. 30. 20:23
1/16 A kérdező kommentje:
Nyálkás trutyi/folyás eddig nem volt...
2010. szept. 30. 20:25
2/16 anonim válasza:
Nem lehet, hogy ez a nyákdugó egy darabja?
3/16 A kérdező kommentje:
Nem tudom...Ezért kérdem...!:)
2010. szept. 30. 20:43
4/16 anonim válasza:
Nekem konkrétan attól indult be hogy nagyon megvizsgált a dokim :) szép szülést ha Nálad is így lesz!!!!
5/16 anonim válasza:
Ha erősen és fájdalmasan csinálta, nagy a valószínűsége, hogy "kicsit" rásegített a dologra... Sokak tapasztalták már, hogy a doki ilyen vizsgálata után nem sokára be is indult a szülés... Szóval, bármi lehet. De: a babád már érett, így nem gond, ha nem várja ki a 40. hetet :) Minden jót!!!
6/16 A kérdező kommentje:
:) Köszi!:) Nagyon sok barnás nyálka a wc papiron...:)! Szerintetek mennyi idő?
2010. szept. 30. 21:17
7/16 A kérdező kommentje:
Én már örülnék ha beindulna... Szeretném már látni a kis tököst:)
2010. szept. 30. 21:18
8/16 anonim válasza:
Szerintem is hamarosan jön a babád-)Engem is a 38.héten vizsgált meg a dokim,majd kiugrott a szemem,3 napig volt ilyen barnás folyásom,aztán elment a nyákdugóm,másnap megszületett a lánykám:-)Gyors szülést kivánok!
9/16 anonim válasza:
Nem akarlak elkeseríteni, de nekem egy ilyen vizsgálat és barnás trutyi után, még 3 hetem volt a szülésig. De azért szorítok nektek:) Könnyű szülést és jó egészséget!
10/16 anonim válasza:
Szia.
Én 40 hét hetes terhes voltam amikor megvizsgáltak,és elkezdtem kicsit vérezni.Még aznap este 19óra 15 perckor megszületett a kisfiam!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!