Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Beindult valakinek a szülése...

Beindult valakinek a szülése méhszáj vizsgálat után?

Figyelt kérdés
2010. júl. 29. 16:23
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%

Igen

pláne, hogy "úgy" vizsgált a doki, hogy be is induljon (mint később megtudtam). Azaz, 1 ujjnyiról 2 ujjnyira tágított a vizsgálat során.

Majdnem leszedtem a plafont, annyira fájt.

Pár perccel később már 2-3 perceseim voltak, és 3 óra múlva megszületett a kisfiam.

2010. júl. 29. 16:26
 2/12 A kérdező kommentje:

Köszönöm, hogy írtál! Csak azért kérdem, mert ma fájt a vizsgálat, múlt héten meg semmit sem éreztem. Mikor hazajöttünk láttam, hogy vérzek, ami kb. fél óra alatt múlt el. Kb. másfél-két órája érzek kisebb fájásokat, az időt még nem néztem, mert nem fáj annyira, hogy egyből arra gondoljak, hogy itt az idő.

Lehet nekem is tágított? Egyébként jövőhéten elmegy nyaralni, és szeretné ha addig megszületne a pici.

38+5 h km

2010. júl. 29. 16:30
 3/12 anonim ***** válasza:
Majd írj légyszi, ha van fejlemény!
2010. júl. 29. 17:20
 4/12 anonim ***** válasza:

Ha véreztél, könnyen lehet, hogy nem egy egyszerű vizsgálat volt, pláne ha nyaralni készül. :-(((

Az én doki meg épp ügyeletes volt, azért "kellett" az a vizsgálat...khm...bár én akkor már 3 napja túlhordtam a babát.

Azért figyelgesd az órát, szerintem a finishben vagy! :-)

Könnyű szülést és boldog babázást kívánok neked! :-)

2010. júl. 29. 17:27
 5/12 anonim ***** válasza:
Nekem a nyákdugó jött ki utána, de nem indult be, túl is hordtam két héttel.
2010. júl. 29. 18:48
 6/12 anonim ***** válasza:
nekem másnap reggelre indult be,de már éjszaka is rosszul aludtam!Boldog babavárást!!És könnyű szülést!!
2010. júl. 29. 21:22
 7/12 A kérdező kommentje:

Köszönöm, nagyon aranyosak vagytok!

A doki is gondban volt, hogy mentem a terhesgondozásra, és még nem szültem meg, mert nem tudja, hogy mit csináljon velem, gondolom szeretné, ha nála szülnék. Remélem jönni fog a baba mielőtt elmegy nyaralni, nem szeretném, ha elindítaná.

Egyébként vannak rendszertelen fájásaim, de semmi komoly, majd meglátjuk lesz-e belőle valami.

Még egyszer köszönöm, hogy írtatok!

Szép estét!

2010. júl. 29. 22:15
 8/12 anonim ***** válasza:
42%

Szia!

Simán lehet hogy bepróbálkozott, hátha megindul minél elöbb a dolog.

Barátnőm anyukája hasonlóan járt a 3 gyerkőcnél.Bement vizsgálatra, majd a doki úgy vizsgálta meg, hogy utána el is folyt a magzat víz.Ott is a doki pár nap múlva ment nyaralni. Aztán mesélték hogy ott kellett járkálnia a folyóson, mert a fájások meg nem jöttek.

Szerintem is azért kezd el mérni a fájásokat, hogy milyen idő közönként jönnek, és meddig tartanak, írd fel egy lapra és ott látod hogy rendszereződnek-e vagy sem.Főleg mert mindenkinek más a fájdalomküszöbe. Pont tegnap hallottam egy történetet ahol a CTG gép mutatta hogy fájása van a kismamának, viszont a kismama meg se érezte.

Ja és ha gondolod álj be meleg zuhany alá, ha elmúlik akkor tényleg csak joslók. :)

Könnyű szülést, és majd jó egészséget nektek! :)

35+2h kismami

2010. júl. 30. 13:10
 9/12 A kérdező kommentje:

Kedves 35+2 h km! Köszönöm, hogy írtál! Tegnap már azt hittem, itt az idő, de aztán egyszer csak elmúltak a fájások. :(

Neked is könnyű szülést kívánok és utána boldog babázást! :)

2010. júl. 30. 17:15
 10/12 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

A következő vizsgálat után 5 órával indult el a vajúdás, nem tudom, hogy van-e köze hozzá, vagy amúgy is ki akart már bújni, de szerencsére most már én is túl vagyok a szülésen, és egy gyönyörű kislány boldog anyukája vagyok. :)

2010. aug. 10. 12:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!