Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Rendszeres erős fájások,2...

Rendszeres erős fájások,2 ujjnyi méhszáj, de nem segítenek. Mit lehetne tenni?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

40+2 hetes kismama vagyok, voltam bent a kórházban többször is rendszeres (1,5 perces is volt, van hogy 3-4 perces, de nem marad abba) fájásokkal, és azzal hogy nem mozog a baba. Szívhangja szerencsére nagyjából rendben volt, bár időnként jelezte az nst, hogy kicsit lassabb/gyorsabb de azt mondták ez belefér. A fájásokat 60-70 körülinek mérte a gép, szép hullámvonal rajzolódott ki. A méhszáj szűk 2 ujjnyi és nem tágul úgy tűnik, ezzel az indokkal küldtek haza. Próbálkozom a sétával, interneten talált praktikákkal hogy nyíljon a méhszáj, de féltem a kicsit mert ugye hogy péntek éjjel még volt szívhang, az egy dolog, szívhangot nem tudom itthon megnézni, és a méhszájat se, hogy nyílt-e. Szerintetek mit lehetne tenni? Nem megoldás az se hogy napi 2x keresztül taxizzunk a városon, autónk nincsen, ilyen fájásokkal pedig még a sarokig se jutok el, nem hogy 2 átszállással a kórházba. Pénteken hajnali 2-kor küldtek el, azt mondták, indítani nem fogják a szülést, befektetni pedig nem akarnak. Volt már valaki így? Bocsánat, hogy kicsit hosszú lett, de nem tudom mit lehetne tenni.

2015. ápr. 12. 13:59
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
Na voltál ma a kórházban?
2015. ápr. 13. 20:37
 12/22 A kérdező kommentje:
Sziasztok! Voltam tegnap, és ma is, a kicsi szívhangja szerencsére nagyjából rendben van, a fájásokra azt mondták, hogy ha így marad és így sem nyílik tovább a méhszáj akkor valamilyen kúpot fogok elsőre. Végre valami konkrét dolog. Most már bő 2 ujjnyi a méhszáj amúgy de még mindig hazaküldtek.
2015. ápr. 14. 22:04
 13/22 anonim ***** válasza:
Na mizu veletek?
2015. ápr. 16. 13:03
 14/22 A kérdező kommentje:
Sziasztok! Várakozunk, jövő héten befektetnek ha magától nem bújik ki a kislegény addig sem.
2015. ápr. 19. 10:52
 15/22 Wiky93 ***** válasza:
Jó sokat vár ez a kórház :( én már átmentem volna másikba éa otthon lennêk a babával :) majd írj jövőhéten mizu, hatásos volt-e a prosztin kúp :)
2015. ápr. 19. 15:25
 16/22 anonim ***** válasza:
Remélem már babázol azért nem írsz :)
2015. ápr. 23. 21:48
 17/22 A kérdező kommentje:
Sziasztok! Április 30-án , 42 hét 6 napra megszületett a tündéri kisfiam 3700 g-al és 55 cm-el.Nem volt könnyű menet. Elindìtották ballonnal és oxitocinnal a szülést, 16 óra szenvedés után is csak 2 ujjnyi volt a méhszáj. Ekkor leesett a kicsi szívhangja , és sürgősséggel megcsászàroztak. Műtét közben kiderült hogy sajnos vérzékeny ezt eddig nem tudtuk, így sajnos majdnem csak a kicsi jött ki a műtőből, de orvosi bravúrral és sok transzfúzióval megúsztam én is. A műtét alatt vért nyelt a picurka, így ki kellett mosni a gyomrát. Azóta viszont mindketten jól vagyunk, bár még a kórházban fekszünk. Köszönjük az érdeklődést mindenkinek ! :-)
2015. máj. 3. 20:57
 18/22 anonim ***** válasza:
Hű, ez elég drámaian hangzik! Jó, hogy megírtad! Sok örömet nektek!
2015. máj. 3. 23:41
 19/22 Wiky93 ***** válasza:

Hú hát igen elég drámaian hangzik :( de lényeg, hogy minden rendben! Ezt a körházat meg legközelebb kerüld el :)

Gratulálok, jó egészséget!

2015. máj. 5. 06:51
 20/22 A kérdező kommentje:
Az biztos hogy ide soha többent nem jövök. A lényeg hogy a kicsim megvan és egészséges okos fiúcska. Köszönöm a sok bíztatást! :)
2015. máj. 13. 21:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!