4-5 perces fájások 1órája! Mikor kell indulni?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Fél kettő óta vannak fájásaim,most az utolsó egy órában rendeződtek 4-5percesre,a fájások hossza a 40mps-1perc között ingadozik! Mikor induljak el?2015. ápr. 23. 07:39
1/14 anonim válasza:
Én már rég bent lennék, de ez függ attól is, hogy milyen messze van a kórház, első vagy sokadik szülés...stb.
4/14 anonim válasza:
1 órája 5 percesek? van aki ilyenkor már szül :)
6/14 anonim válasza:
Én 5 percesekkel mentem be:)
Szerintem már bent lenne a helyed:)
Könnyű szülést:)
9/14 A kérdező kommentje:
Sziasztok! Igen,bementem a kórházba! És képzeljétek el,még hazaküldtek,hogy az nst sem mutat fájásokat,a méhszájam zárt! Mire hazaértem a kórházból fél 11fele,már iszonyat 2-3perces fájásaim voltal,amik legalább 1-1,5percig tartottak,szóval alig volt pihi! Aztán még kétszer hánytam otthon,azután ismét visszajöttünk ez olyan 12körül volt! Na hát szinte teljesen niytott lettem röpke 1,5óra alatt,és az addigi állításaik szerint jóslófájások igazi fájásokká változtak! :) na ennyit az nst-ről! De szerencsésen,szinte problémamentesen 15:32kor 3560grammal és 51cm-el megszületett a pici lányom! Mindenki jól van :/ :)!
Köszönöm,hogy válaszoltatok!
2015. ápr. 24. 01:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!