40 hetes vagyok,1 órája görcsöl a hasam ezek már fájások lennének? Mikor kell a kórházba indulni?
Figyelt kérdés
2008. nov. 10. 20:53
1/17 anonim válasza:
Mennyi időre laksz a kórháztól? Milyen sűrűek a görcseid?
2/17 anonim válasza:
Valószínűleg jóslófájások. Ha elfolyik a magzatvíz azonnal be kell menni. Ha a fájások öt percenként jönnek akkor is ha a magzatvíz még nem folyt el. Sajnos én császárral szültem, de saját orvosom volt és ő is ezeket mondta nekem.
3/17 anonim válasza:
szia én 4 perces fájásokkal indultam el a tőlünk 60-km re levő kórházba mikor az első picink született a másodiknál pedig 2 percesek voltak
egy jó tanács végy egy meleg fürdőt és ha nem múlnak a fájások akkor szülni fogy ha elmúlnak akkor csak jósló volt
KORÁN NE MENJ BE A KÓRHÁZBA MERT OTT SOKKAL ROSSZABB VAJÚDNI MINT OTTHON(KIVÉVE PERSZE HA LEFOLYT A MAGZATVÍZ, MERT AKKOR HA MINDEN IGAZ AZONNAL BE KELL MENNI)
NAGGYON SZÉP SZÜLÉST KÍVÁNO KNEKEM MINDA KETTŐ NAGOYN JÓ VOLT FÁJDALMAS DE NAGYON JÓ
4/17 A kérdező kommentje:
5 perc kocsival. Nekem görcsől nem fáj ezért nem tudom,hogy ez lenne -e a fájás. Amúgy kb.3 percenként görcsöl.
2008. nov. 10. 21:03
5/17 anonim válasza:
az igazi fájdalom a derekadból acombodig hasít... nekem gyanús vagy:) egy anya ezt megérzi...szerintem készülődj :) Egyébként azt szokták mondani, hogy egy fürdőt kell venni és ha attól sem múlik el, akkor nem jósló. Tehát ülj be most egy kád vízbe és ha a görcseid ott is tartanak, akkor indulás!!! Nagyon drukkolok! :) 6,5hós baba anyukája
6/17 anonim válasza:
Én is a fürdőt javaslom. Bár nekem a magzatvíz elfolyásával kezdődött, de utána az első két órában a fájások ilyen görcsszerűek voltak, na aztán lettek erősebbek is.
7/17 anonim válasza:
Az előző vagyok. Még ráérsz indulni, ha ilyen közel vagy, mert tényleg jobb otthon szenvedni. Viszont ha nyugodtabb lennél a kórházban, akkor indulj, ha erősödnek a fájások.
8/17 anonim válasza:
Szerintem ha 3 percenként, akkor menj be, aztán ha tévedtünk akkor mivan? Jobb mintha nem mennél és igaziak. Én pont ettől tartok , hogy nem fogom tudni mi is fáj.
Üdv 36 hetes!
9/17 anonim válasza:
3 perces fájásoknál azonnal indulj a kórházba!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!