Ha elkezdödnek a fájások és indulni kell a korházba (kb 50 km) vezethetek még én?
Szia! Nekem már a kezdő fájások is akkorák voltak, hogy ülni sem bírtam, nemhogy vezetni.
Kérlek, ne vezess akkor, ha eljön az idő!
2hetes baba anyukája
Ha oda is akarsz érni, akkor ne akarj vezetni...
Gondolj bele: 10 percenként (vagy amikor a fájás jön) megállsz? Mert hogy odafigyelni nem fogsz tudni az autóra sem, a forgalomra sem...
Érdemes kockáztatni???
Szia!
Én nem vezetnék! Mikor még pocakos voltam,a vége felé, a nagy hasam miatt már utáltam vezetni. Szerintem fájásokkal még inkább utáltam volna:(
Volt egy szobatársam, aki bevezetett, mert a férje nem tud vezetni. Kérdeztem tőle, hogy , hogy csinálta?? Nem emlékszik:):):)mikor jöttek a fájások, a férje alulrólfogta a pociját:)Egyébként a lány nagyon masszív, sportos, vagány lány. A kisfia 4 kilóval és 60 cm-rel született:)
Boldog babavárást:)
Az utolsó sztorihoz: utólag vicces lehet, hogy nem emlékszik a kismama, hogy hogyan vezetett el a kórházig.
De csak azért, mert nem lett semmi baj!
Felelőséggel nem lehet úgy autót vezetni, hogy nem tud figyelni a sofőr!
Magát és másokat is veszélyeztet, és ez nem vicces.
Fájdalmában elránthatja a kormányt. Vagy megnyomja a gázpedált akaratlanul a görcstől, stb, sorolhatnánk...
Én nem 50 hanem csak 20km-t vezettem a kórházig amikor szülni mentünk, mert a férjem nekem se nagyon vezet. De nekem nem voltak fájásaim, csak a magzatvíz folyt el.
Ha van aki bevisz akkor inkább ne te vezess, nem olyan rövid táv az az 50 km.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!