Szülés előtti 2-3 hétben vezethetek még vagy már nem tanácsos?
Az a helyzet, hogy már hetente 2× kell bemennem/bemennünk a kórházba és a párom sokszor nem tud velem jönni vagy bevinni. A helyi közlekedés nálunk olyan, hogy a főbb járatok 10-15 percenként jönnek, a ritkábbak óránként egyszer.
Igazából nem merem 'bevállalni' a vezetést, de 35-36 fokos melegben sem tudok már 'élni' ... engem nagyon megvisel :/
Ha számít valamit, 27 hetesen kórházban voltunk fájások miatt, visszatartották a szülést. Valójában emiatt félek volán mögé ülni!
Én vezettem még előtte való napon is.
Mostmár azért meggondolnám,úgy hogy ha mögöttem ül a kislányom. De csak mert megijedhetek egy fájástól.
Szerintem így városon belül nyugodtan, ha odaférsz... :)
Ha van valami, bárhol le tudsz állni.
Szerintem sokkal rosszabb ha hőségben vársz a buszra, zötyögsz, ki tudja le tudsz-e ülni, stb.
Koraszülés már úgysem lesz, ha fájásod lenne, az első úgysem olyan durva hogy balesetet okozz, leállsz bárhol, és hívod a férjed, vagy akit amúgy hívnál.
És utolsó hétbe lépek, és simán vezetek, az elsőnél is így volt. Csak az a lényeg hogy ha jön a fájás, akkor ne menj tovább.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!