Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Kinek milyen CTG értégig...

Kinek milyen CTG értégig voltak türhetőek, kíbirhatóak a fájások?

Figyelt kérdés

Pl. 80,100, 120 stb

Egy erős mensis görcs milyen értékű lenne szüléskor?

2015. ápr. 10. 11:03
 1/8 anonim ***** válasza:

100-ig megy.

Nekem a mesis görcs olyan 3-as volt kb.

Vajúdás közben amikor azt hittem na nem bírom tovább, akkor is csak 60 körül volt az érték és erősödőtt a fájás - ment felfelé az érték is. Na, a 100 az brutális volt.

De mindenki másképp viseli a fájdalmat.

2015. ápr. 10. 11:15
 2/8 anonim ***** válasza:

ez teljesen egyéni dolog

van aki jobban tűri van aki kevésbé jól

ami az egyiknek sétagalopp az a másikak iszonyú fájdalom

2015. ápr. 10. 11:16
 3/8 anonim ***** válasza:

Nekem a ctg-nst vizsgálatkor kiugró, magas értékeim voltak, de akkor csak azt éreztem, hogy húzódik a hasam.

Amikor beindult az igazi vajúdás, és nézték a fájásokat, ott a sokkal alacsonyabb fájás is jobban fájt, mint az előtte mért ctg-nst értékek esetében!

Úgyhogy szerintem a vajúdás egy tök más állapot, és az értékek is csak "irányadók" egy ctg vizsgálatkor.

2015. ápr. 10. 11:24
 4/8 anonim ***** válasza:
Nekem is mutatott sima ctg vizsgálat 70-80-as értékeket, én se éreztem keményedésen kívül semmit. Vajúdáskor a 30-as fájás már durva volt! Nemtom meddig emelkedett, nem emlékszem.
2015. ápr. 10. 11:33
 5/8 anonim ***** válasza:
Én is azt hittem, hogy csak 100-ig megy, de amivel engem vizsgáltak az tovább. 90 környékén már nagyon fájt, de úgy voltam vele, legalább ez már a teteje, de aztán felugrott 120-ig, nah az már brutális volt.
2015. ápr. 10. 11:40
 6/8 anonim ***** válasza:
5-ös tényleg? :O Nekem 100-ig ment csak és onnan lassan vissza...Lehet gép függő...?
2015. ápr. 10. 11:45
 7/8 anonim ***** válasza:
Én is azt hittem, és örültem, hogy sokkal rosszabb már nem lehet és akkor mondta párom, hogy már 100 fölött van, szóval megy ez tovább. Szóval gyanítom, akkor tényleg gépfüggő.
2015. ápr. 10. 11:57
 8/8 anonim ***** válasza:

A CTG nem alkalmas a tényleges fájásintenzitás meghatározására. Befolyásolja a fej helyzete, a hasfal vastagsága, mozgás stb.

A CTG csak arra alkalmas, hogy a baba szívhangját a méhizom aktivitásával szinkron lehessen nézni, összehasonlítani, hogy a fájáshoz képest hogyan változik a szívhang.

2015. ápr. 10. 13:06

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!