Volt valaki aki 37 héttől próbálta beindítani a szülést, é rosszul sült el a dolog?
Ez mind csak humbug, ilyen olyan praktikák a szülés megindítására. Ha nem akar még jönni, akkor nem fog. (A zselé szerintem itt kivétel, azt az orvosok is használják a méhszáj puhítására - ha ugyanarról a zseléről van szó - azt szerintem kihagyhatnátok.) Mindenesetre a tüdőérlelőt biztos nem véletlen kapta, azt nem rutnszerűen adják minden babának. A homeós bogyóktól meg a málnalevél teáktól meg kb annyira indul meg a szülés mint az M&m-stől, ha az orvos nem tiltja, szexelni is lehet. És igen, ilyenkor már teljesen kifejlettek.
Amit viszont mérlegelni kellene: nem kell körmödszakadtáig ragaszkodni a természetes szüléshez, előfordulhat, hogy a császárral mindketten jobban jártok.
"Más nem iszik málnalevél teát, vagy homeos bogyokat, vagy nem szexel?!"
Nem. 37. hétig dolgoztam sörözőben, nem szedtem semmit, úgy éltem, mint terhesség előtt, csak eljártam orvoshoz...
szexet nem hanyagoltuk, de minden rendben volt, így nem volt rá ok, hogy miért ne lehetne.
3 nappal a kiírt dátum előtt indult be a szülés. Eszembe nem jutott semmi praktika, nekem a gyerekem volt az első, hogy minden rendben legyen!
Egy olyan orvost választottam, akiben 100%-ig megbíztam, és mindent meg tudtam vele beszélni, így nem féltem attól, hogy ott maradok, mert bíztam a döntésében!
Én azt nem értem, ha az elsővel ilyen komplikációk voltak, miért erőlködsz a rendes szülésen?
Hosszasan részletezed, hogy majdnem ottmaradtatok.. erre be akarod indítani a szülést! nem ellentmondásos egy kicsit?
Én a betöltött időig biztos nem alkalmaznék semmit.
Utána jöhet a szex..nyilván vannak még praktikák, amik hatásosak, de nem adnék ötleteket.
Értem. Így világos. Szóval, a szex ok... a zselét nem ismerem.
Nekem anno mikor bent voltam( én is császárral szültem) azt mondta a szülésznő, hogy bevált praktika, ha este nem vacsizol ... a szülések nagy része éjszaka indul. Természetesen nem úgy értem, hogy éheztetni kell a kicsit!! Meg persze, aki mondjuk cukros és diétán van semmi baj nincs a nem zabálásból..de remélem ezt senkinek nem kell elmagyaráznom.
Nekem így indult be a szülés a 39. hét végén. A kórházban. Ebédet ettem. Délután kekszet. Este nem ettem. Biztos éhes volt a kicsi. :)
Meg sétálj sokat. A gravitáció segíthet. A lépcsőzést írják sok helyen, de arra azt mondta a szülésznő, hogy veszélyes. Így csak a folyosón sétálgattam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!