Mért van az hogy minden sült dolog nekem máj ízű amit nagyon utálok?
Figyelt kérdés
babát szeretnénk holnap után kell megjönnie ma volt egy kis mindjárt megjön érzés, reggel enyhe rosszullét bár lehet a stressz volt.2010. ápr. 19. 15:11
1/5 anonim válasza:
Ismerősöm mindig májkrém szagot, illatot érzett mikor kismama volt.
2/5 anonim válasza:
szerdára nem várod ? :) én csütörtökre és hidd el már régóta próbálkozunk és nekem is volt ien h mindenfélét éreztem és még ide is irtam kérdést de nem volt baba én már bebeszéltem magamnak! de kívánom hogy nálatok ne igy legyen és baba legyen a dologban :) egyébként az alattad lévő kérdés az enyém :P az hogy hülyeség volt e ien hamar tesztelni? :)vmi más tünet nincs ? :)
3/5 A kérdező kommentje:
csak folyton éhes vok , és mindne málizü és nem szeretrem ettöl rosszul vok:D igen nem várom .. nagyon nem:) mi 1 éve próbáljuk de eddig semmi
2010. ápr. 19. 16:14
4/5 anonim válasza:
Utolsó vagyok mi már másfél éve és nekünk se semmi! de most nagyon nem várom énse csütörtökre! Szoríítok nagyon :)
5/5 A kérdező kommentje:
hát nekem sajna kezd feszülni a hasam.. de ez még nem jelent semmit remélem:):)
2010. ápr. 19. 16:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!