Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Mennyi vert veszitettetek a...

Mennyi vert veszitettetek a szules soran?

Figyelt kérdés
2015. ápr. 29. 20:54
 1/7 anonim ***** válasza:
Hát nekem fogalmam sincs, de biztos nem sokat, mert saját lábon toltam át a picit a gyerekágyas osztályra, és nem szédültem.
2015. ápr. 29. 21:20
 2/7 anonim ***** válasza:
Sokat. Elájultam szülés után (úgy értem, akkor, amikor megpróbáltak felültetni), és még másnap reggel is csak segítséggel tudtam közlekedni.
2015. ápr. 29. 21:42
 3/7 anonim ***** válasza:
Azt nem tudom mennyit,de az elsőnél kevesebbet az biztos,simán szédülés nélkül átsétáltam a gyermekágyas osztályra.A másodiknál is saját lábamon sétáltam át,de nagyon szédültem,és tudom,hogy több vért is veszítettem.Mert a doki a doki a gátmetszésnél megvágott egy eret is,és nagyon vérzett.
2015. ápr. 29. 21:44
 4/7 anonim ***** válasza:
az elsonel 950 ml-t, a masodiknal 150 ml-t. 500 ml-ig normalis a verveszteseg a termeszetes szulesnel. csaszart nem tudom.
2015. ápr. 29. 22:26
 5/7 anonim ***** válasza:
Nem tudom. De szülés után nagyon szédültem, majdnem ájulás lett a vége. Délelőtt szültem, de még este is eléggé szédelegtem.
2015. ápr. 29. 23:16
 6/7 anonim ***** válasza:
Nem tudom mennyit, de azt mondták keveset veszítettem :O
2015. ápr. 30. 09:49
 7/7 anonim ***** válasza:
sokat, császár volt. át kellett vágni az egyik méhlepényt. kaptam is hajnalban vissza a véremet, mert nagyon rosszak voltak az értékeim. érdekes, én annyira fel voltam dobva, hogy nem éreztem, pedig állítólag hulla fehér voltam.
2015. ápr. 30. 16:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!