A szep kis csigabiga köldökötökböl nektek is egy nagy krater lett szules utan?
Figyelt kérdés
2015. márc. 17. 11:58
2/12 anonim válasza:
Hát ez aranyos, de egyébként nem, ugyanolyan mint előtte volt.
3/12 anonim válasza:
Őszintén? Én lennék a legboldogabb ember a világon, ha az egyetlen problémám a testemmel a csigabiga köldököm eltűnése lenne.
4/12 anonim válasza:
nem, de ez egyébként nem a megnyúlt bőrtől van hanem a hashájtól. sportolj, tüntesd el a hasad és akkor megint olyan lesz a köldököd. csigabiga? :DDDD
5/12 anonim válasza:
Nem feltétlenül háj az.
Rajtam 1, azaz egy kg marad a szülés után. Viszont alacsony vagyok, haskörfogatom köldöknél volt a legszélesebb. Egyszerűen a bőr nyúlt meg ott. Zsír nincs alatta, a kockák is kirajzolódnak alatta. Bőrből sajnos nem lehet fogyni.
6/12 anonim válasza:
A szülès utáni napokban tènyleg egy hatalmas lyuk volt a hasamon, de hamar eltűnt, ès olyan lett, mint règen volt.
7/12 anonim válasza:
Szia en meg nem szultem de nem vagyok mar alapbol elegedett a hasammal mivel tavaly aprilisban volt egy lakroszkopos mutetem vakbel gyulladas miatt es van 3 szep vagas a hasamon a legnagyobb a koldokom alatt szoval nem tudom milyen lesz szules utan gondolom nem lesz szebb:(
9+5 km
8/12 anonim válasza:
Nekem is még egyenlőre kráternek lehet nevezni :),4 hete szültem.Szerintem csak a meglazult hasizmok és bőr miatt,visszaáll idővel remélem.
9/12 anonim válasza:
Az enyém napocska, és kétszer is visszaalakult.
10/12 anonim válasza:
Nem ugyan olyan mint előtte nekem még ki sem dordult terhesen..es pontosan ahogy írták az ott háji-máji!:))gyerünk edzeni ha zavar
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!