Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Hogyan indítsam be a szülést?

Hogyan indítsam be a szülést?

Figyelt kérdés

Ma töltöttem a 40hetet

Valakinek valami bevált tipp?

dec. 20. 19:23
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Szerdán töltöttem. Beszéltem az orvossal és ma indítottak. Attól függ mennyire jó a méhszáj érték és hányadik gyerek.
dec. 20. 19:27
 2/10 anonim ***** válasza:
2-es vagyok. Nekem a 3. babám. Az első kettőt is túlhordtam. Előzményeket is nézték.
dec. 20. 19:28
 3/10 A kérdező kommentje:

2es na és akkor meg is született? :)

Nekem nem nézték ma méhszájat

dec. 20. 19:33
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
A szülést nem tudod beindítani (még orvosilag sem mindig sikerül oxival), a gyerek akkor születik meg, ha elég érett rá.
dec. 20. 19:43
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
5-ös folytatás (véletlen elment), a különbözö "biztos tippek" csak akkor müködnek, ha anélkül is megindult volna a szülés. (Ezért nem használ a többségnek)
dec. 20. 19:44
 6/10 A kérdező kommentje:

Persze igen tudom hogy ha nagyon nem akar nem jön

Max kicsit előbb:)

dec. 20. 19:49
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Igen megszültem. Gyors szülés volt. Az ügyeletes orvossal beszéltem, amikor jöttem nst-re. Belement.😃
dec. 20. 19:55
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
Én minden fűszer, tonik, lépcső, szex, mellbimbó bizergálás, takarítás, málnalevél teát próbáltam, de még csak fájásaim sem lettek. Másnap indítottak volna, de előző éjszaka magától beindult és pikk pakk megszületett.
dec. 20. 21:04
 9/10 A kérdező kommentje:

Na de szuper

Legalabb akkor nem kellett indítani

Gratulálok 7es jó babázást😊

dec. 20. 21:21
 10/10 anonim ***** válasza:

Nekem elsőt indították végül császár lett, másodikat várom már. Magyon félek, hogy vele is indítani fognak így érdeklődtem itt is meg minden csoportban és, amit ajánlottak:

- mellfejés 2x15 perc legalább

- glicerines kúp

Én ezeket fogok kipróbálni majd, ha nem indul időben :D

dec. 21. 05:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!