A szep kis csigabiga köldökötökböl nektek is egy nagy krater lett szules utan?
Figyelt kérdés
2015. márc. 17. 11:58
11/12 A kérdező kommentje:
Hat en terhesseg elott eleg vekony voltam, most meg talan a normalis kategoria szerintem. 170 magas vagyok es 64 kilo. Teny, hogy a hasamon van egy kis felesleg mondjuk, de azelott meg szinte kocka volt
2015. márc. 17. 21:26
12/12 anonim válasza:
Angoloknál anyuka-köldöknek hívják az ilyet. Van is benne valami tényleg nem ugyanolyan után a köldök. Bár van akinek azért nem lesz (olyan) csúnya. Sajnos ez is vele jár, sok tekintetben tönkre megy az ember külseje akármilyen divatos manapság hangoztatni, hogy nem ment tönkre hanem büszkeség a tigriscsík meg stb. Ja.. Hogyne. :(
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!