Szülés után egyből fogadtatok látogatókat? Mikor és ki ment?
Szeretek mindenkit, meg persze tudom kíváncsiak az új családtagra, de ha rosszul vagyok és gyenge, sosem szerettem ha jönnek látogatni, nekem az olyankor plusz stressz, nyűg. Szeretek nyugodtan magamban túl lenni a testi problémákon.
Nem szeretnék megsérteni senkit a családban, de kérhetem mondjuk tőlük, hogy addig még nem vagyok jól, inkább ne jöjjenek? Vagy a babának ezzel ártok?
Persze a párom szeretném, hogy velem legyen.
Anyukám az elejétől ott volt segíteni mind a két gyereknél. Az első babánál talán a lányunk egy hetes korában jött az én családom, anyósomék következő héten. Ez így jó is volt. A második szülésem sokkal kevesebb szenvedéssel járt, hamarabb is szedtem össze magam, de ott túl gyorsnak éreztem a látogatást. Anyukám névnapja a hazaérkezésünk utáni nap volt, és felhívták a testvéreim anyut, hogy akkor jönnének őt köszönteni és egyúttal megnézni s kicsit. Én mondtam anyunak, hogy ezt nem szeretném, de vagyok úgy, hogy vendégeket fogadjak. Anyum lehordott mindennek. Aztán neki álltam takarítani, majd a férjemmel elmentem bevásárolni.
Kérdező csináld úgy, ahogy neked/nektek jó.
Hozzánk egy héttel később jött mindenki, ugyanazon a napon. Aznap este felszakadt a császáros sebem és rohantunk a kórházba. A következő 5-6 héten senkit nem fogadtunk, mert rettegtem, hogy újra megtörténik.
Nem tetszett senkinek, de nem tudtak mást tenni, csak elfogadni.
Úgy csináld, ahogy nektek jó, nem vagytok állatkerti látványosság.
Dehogy fogadtam itthon egyből làtogatòkat, ugy emlèkszem 2 hèt elteltèvel jöttek elöszőr de mèg azt is korainak èreztem. Sőt van olyan is aki szigoruan csak 6 hèt utàn fogadott làtogatókat.
“Vagy a babànak àrtok ezzel?” nem is èrtem mire gondolsz. Neki aztàn főleg nyugalom kell ő mèg egy ujszülött
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!