Pocakfájós babával mikor és hogyan mozdultatok ki először? Ill. látogatókat mikor fogadtatok? 17 napos a csemetém
Azt a látogatók is tudják, hogy egy kisbabán nincs kikapcsológomb, hogy most akkor ne sírjon, mert vendég van. Ha egyébként szívesen látsz valakit, hívd meg nyugodtan. Volt olyan vendégünk, akinek a látogatása alatt végig aludt, volt akinél végig sírt a babánk. Ezt nem lehet megtervezni. Senkit nem zavart, ilyenkor úgysem maradnak sokáig.
Viszont levegőzni már kellene vinned. Valószínűleg aludna kinnt a friss levegőn.
az én fiam is pocakfájós volt, sokat sírt, de nekünk az infacol bevált, bár azt 1 hónapos kortól lehetett.
amúgy nyugodtan hívj látogatót, lehet tetszene neki.
ha meg bármi van, majd el mennek a látogatók, nem a látogatókat kell szórakoztatni, menjenek nézzék meg a babát, legalább nem csesztetnek, ez jó lesz a te lelkednek, és lehet maradnak 10-15 percet, még jól is elsülhet.
Szólj nekik, hogy mi a helyzet, ha normálisak, akkor ha látják, hogy nagyon sír, akkor azért csak nem azt várják, hogy terülj terülj asztalkámat csapj nekik, és inkább csak a baba megnézése lesz a cél.
sajnos most kemény 3 hónap áll előtted.
Én hívtam az ügyeletet, de nem jöttek ki, mert ez pocakfájás, én is kétségbe voltam esve, rossz volt hallgatni, hogy sír, de 1 hónapos kortól már vannak különféle szájon át adható szerek amik viszonylag beválhatnak.
Sétálgass vele sokat a szobában a válladra rakva, húúú én már lépésszámlálót akartam beszerezni mert egész nap sétáltam vele, de az egész jól működött.
nekem ami bejött, az hogy a lábát a pocakjához húzni behajlítva, imádta. sokszor kakilt is ilyenkor :) utána jobb kedve lett.
utolsó vagyok,
még a mecsek baby vagy édeskömény tea is használhat
próbálgatni kell sajnos, megszünni nem fog, de javulhat. aztán úgy a 3-4. hónaptól ennek tényleg vége lesz, csak addig sajnos ez van, fura hogy én is ezt mondom, mert kiakadtam mikor ilyet mondtak orvosnál vagy akárhol, de tényleg semmit nem lehet
infacol, grapewater, espumisam, mecsekbaby, édesköménytea, de ezek közül is van ami csak 1 hótól, szóval ezeket próbálgasd.
én vagyok aki a gyógyszertáras löttyöket írta :)
a hordozó kendő amúgy jó lehet, de vajon kedves topic indító dereka mennyire fogja bírni? nem mindenki bírja fizikailag, hogy napi több órát magára köti a gyereket.
Én sem bírtam, pedig volt kendőm, utcán is használtam néha, de inkább úgy voltam vele emelgetem néha a kocsit, bár az nehezebb, de legalább az úton tolom, nincs rajtam súly. a derekam így is fájós, pedig már csak néha kell emeltem a gyereket.
Nem a hordozókendő ellen írtam :) mert én is használtam néha, csak nem biztos, hogy mindenki bírja használni, fizikailag. bár még pici és könnyű a baba, de lesz nehezebb is :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!