Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Akiknek szules utan log...

Akiknek szules utan log nagyon a hasuk, hasznaltok fuzot, alakformalot? Ha igen, melyik valt be?

Figyelt kérdés

En probaltam a Yessicca bugyis alakrormalot, a Lidl-es hasformalot es toppot. A topp turheto, de nem az igazi.

Nektek milyen van?

Nekem az a bajom vele, hogy mindegyik osszegyurodik es az csunya. Alkalmakra kellene, ha a parommal elmegyunk valahova.

4 csaszarom volt, es nagyon sok bor maradt ott, ami zavar nagyon.

2015. ápr. 8. 17:42
 1/4 anonim ***** válasza:

Rajtam sok kiló (is) maradt, kétszer császároztak.

Egyik gyereket sem szoptathattam (eü gondok miatt, nem mennék most ebbe bele), így már 6 hetes kontroll után sportolhattam, persze módjával.

Első után 15 kiló ment le, most a második után (igaz vele fogytam csak, egy grammot nem híztam terhesség alatt) eddig 20 kilót.

Napi szinten tornázom és oda figyelek az étkezésemre.

A lógó (kötényhas) bőr pedig szépen lassan visszament.

Persze, nem olyan, mint fénykoromban (amikor 55-60 kg voltam), de a 105 kilómhoz képes iszonyat jó nő lettem :D

Én egyébként az első időkre a Brendonba vettem hasleszorítót, de az sem segített (számomra) esztétikailag. Bár elég sokat eltakart és elfedett.

2015. ápr. 8. 18:24
 2/4 anonim ***** válasza:
Én Lidl-es bodykat vettem, azok nem csúszkálnak fel, illetve a múltkor volt egy tök jó alakformálós bugyi, szintén Lidl-es, tök jól tart, nem pöndörödik le, illetve még az F§F-es alakformálós bugyik jók, bár mostanában nem láttam. Én is alkalmakra hordom ezeket, nem látszanak a hurkáim. Mondjuk bodyt napi szinten hordok.
2015. ápr. 8. 19:58
 3/4 anonim ***** válasza:
Én nem használok, bár 5-öt szültem (köztük ikreket is), így az ikerszülés után bizony nagyon csúnya a bőröm. De bármilyet kipróbáltam nem tetszik a ruha alatt. Szűkebb ruhában is jobb, ha nincs alattam szorító. Mondjuk nem is látszik igazából ruhában (57 kg vagyok). Fürdőruhát viszont csak egybe részeset tudok venni.
2015. ápr. 8. 20:04
 4/4 anonim ***** válasza:
A 2.gyerek születése után vettem hasszorító pántot. Hamar érződött a hatás: már másnap nem volt olyan pettyhüdt a hasamon a bőr. Pedig nem tornáztam, vagy ilyenek, mert ez szülés után 1 héttel volt. Hamarabb visszament a hasam. Mást nem használtam.
2015. ápr. 9. 08:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!