Akiknek szules utan log nagyon a hasuk, hasznaltok fuzot, alakformalot? Ha igen, melyik valt be?
En probaltam a Yessicca bugyis alakrormalot, a Lidl-es hasformalot es toppot. A topp turheto, de nem az igazi.
Nektek milyen van?
Nekem az a bajom vele, hogy mindegyik osszegyurodik es az csunya. Alkalmakra kellene, ha a parommal elmegyunk valahova.
4 csaszarom volt, es nagyon sok bor maradt ott, ami zavar nagyon.
Rajtam sok kiló (is) maradt, kétszer császároztak.
Egyik gyereket sem szoptathattam (eü gondok miatt, nem mennék most ebbe bele), így már 6 hetes kontroll után sportolhattam, persze módjával.
Első után 15 kiló ment le, most a második után (igaz vele fogytam csak, egy grammot nem híztam terhesség alatt) eddig 20 kilót.
Napi szinten tornázom és oda figyelek az étkezésemre.
A lógó (kötényhas) bőr pedig szépen lassan visszament.
Persze, nem olyan, mint fénykoromban (amikor 55-60 kg voltam), de a 105 kilómhoz képes iszonyat jó nő lettem :D
Én egyébként az első időkre a Brendonba vettem hasleszorítót, de az sem segített (számomra) esztétikailag. Bár elég sokat eltakart és elfedett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!