Szülés után milyen védekezési módot használtok?
Én 3 évig szedtem a Meliane drazsé fogamzásgátlót, ami akkor bevált, bár eléggé drága volt 3X21 db, 6000 Ft.
Amikor abbahgytam hónapokig iszonyú pattanásos lettem, és a ciklusom sem ált vissza.
Most nemtudom, hogy mi legyen, mert az óvszer lenne a legjobb, bár a férjem utálja. Nálatok mi a helyzet?
Szia!
Mi óvszert használunk.Amikor eldöntöttük, hogy gyereket akarunk, abbahagytam a gyógyszert, triodénát szedtem, az is elég drága.Aztán három hónapig óvszer, majd abbahagytuk a védekezést.Első alkalommal összejött a baba.Aztán mint írtam szülés óta óvszer.Szerencsére a férjemnek nincs problémája vele.
6,5 hónapos kisfiú anyukája
Mi is óvszert használunk, de utáljuk mindketten.
Most készülök mirena spirált feltetetni, csak még gyűjtök rá mert brutális drága.
Nekünk 2 babánk van már, mostanában nem szeretnénk harmadikat (persze ha vmi csoda folytán összejönne, megtartanánk őt is de nagyon fárasztó lenne mivel a 2 babánk 2 éves és fél évesek)
megszakítás.
A picink 2 hónapos, hamarosan kistesót szeretnénk. A párom azt javasolta, ne szedjek semmit, majd ő inkább elintézi. Az óvszert utáljuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!