A megrendelt csomag megérkezett a gólyától, raktárkészlethez képest kék színben (ha fiú):) Gratulálok, ön apuka lett :)!(vagy nagypapa, ismét nagypapa, stb)
vagy
Megszületett és egy könnycsepp hullott a mennyből a földre, a hónapok csendjét ....név...-e megtörte :) Gratulálok apa lettél/nagymama, stb
amúgy én ezt írtam a postai értesítőkbe(visszajelzés volt, hogy jó sirítós, mindenki megkönnyezte már ezen röhögtünk akinek odaadtam, hogy tuti párás lesz neki is a szeme :D)
Felsírtam, s egy könnycsepp hullott a mennyből a földre, a hónapok csendjét érkezésem megtörte.
Azért, mert szerettek jöttema világra, s lettem új énycsillag, szülők boldogsága
Szeressetek engem igaz szeretettel, mert kincs vagyok pici kincs,
de egy ember :)
Nagyon friss az élmény,
alig,hogy születtem.
Anyukám, apukám
írjatok helyettem.
Ne sokat, csak annyit:
eggyel több a létszám,
Hogyha szeretni kell,
számítsatok énrám!
Akkor sok új nincsen :-(
2,5 fél éve én ezt írtam,mikor a kisfiam született,vegyítettem,ami tetszett.
Üdvözöllek életem első sms-ével.Végre eggyel több a létszám,ha szeretni kell,számítsatok énrám.A mai napon úgy döntöttem feladom luxusalbim Anyánál,kiköltöztem,mert a ...cmre és grammom miatt a hely már túl szűkös volt nekem.
Míg nincs saját számom,Anyukám mobilján elértek,sok puszi:XX
Én ezt írtam,mikor meglett a második babank. :)
Kilenc hónappal ezelőtt
írtunk a gólyának,
hozzon már egy kistestvérkét
Zita babának.
Gólyamadár a kérésünket
örömmel fogadta,
Ákos babát kis batyuban
kéményünkbe dobta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!