Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Tudtok jo szules utani babaert...

Tudtok jo szules utani babaertesito smst?

Figyelt kérdés

#sms #Babaertesito
2015. márc. 21. 21:27
 1/9 anonim ***** válasza:
95%

A megrendelt csomag megérkezett a gólyától, raktárkészlethez képest kék színben (ha fiú):) Gratulálok, ön apuka lett :)!(vagy nagypapa, ismét nagypapa, stb)

vagy

Megszületett és egy könnycsepp hullott a mennyből a földre, a hónapok csendjét ....név...-e megtörte :) Gratulálok apa lettél/nagymama, stb

2015. márc. 21. 21:37
 2/9 anonim ***** válasza:
* a hónapok csendéj, y érkezése megtörte
2015. márc. 21. 21:38
 3/9 anonim ***** válasza:
*csendjét :)
2015. márc. 21. 21:38
 4/9 anonim ***** válasza:

amúgy én ezt írtam a postai értesítőkbe(visszajelzés volt, hogy jó sirítós, mindenki megkönnyezte már ezen röhögtünk akinek odaadtam, hogy tuti párás lesz neki is a szeme :D)

Felsírtam, s egy könnycsepp hullott a mennyből a földre, a hónapok csendjét érkezésem megtörte.

Azért, mert szerettek jöttema világra, s lettem új énycsillag, szülők boldogsága

Szeressetek engem igaz szeretettel, mert kincs vagyok pici kincs,

de egy ember :)

2015. márc. 21. 21:42
 5/9 anonim ***** válasza:
49%
Én egy sima SMS-t írtam, hogy mikor, hány cm-vel és grammal született a gyerkőc, minden rendben van velünk stb. A csavar annyi volt, hogy fiut vártunk, biztosra mondták már a 12. héten, én meg azt írtam, hogy lányunk született, lány névvel. Aztán pár perc múlva megírtam, hogy vicceltem, fiunk született. Jó kedvem volt nagyon, az ismerősök innen tudták, hogy valóban minden rendben van, mert tudtam viccelni, elég jókedélyű ember vagyok.
2015. márc. 21. 22:17
 6/9 anonim ***** válasza:

Nagyon friss az élmény,

alig,hogy születtem.

Anyukám, apukám

írjatok helyettem.

Ne sokat, csak annyit:

eggyel több a létszám,

Hogyha szeretni kell,

számítsatok énrám!

2015. márc. 21. 22:20
 7/9 A kérdező kommentje:

Akkor sok új nincsen :-(

2,5 fél éve én ezt írtam,mikor a kisfiam született,vegyítettem,ami tetszett.

Üdvözöllek életem első sms-ével.Végre eggyel több a létszám,ha szeretni kell,számítsatok énrám.A mai napon úgy döntöttem feladom luxusalbim Anyánál,kiköltöztem,mert a ...cmre és grammom miatt a hely már túl szűkös volt nekem.

Míg nincs saját számom,Anyukám mobilján elértek,sok puszi:XX

2015. márc. 23. 09:01
 8/9 anonim ***** válasza:

Én ezt írtam,mikor meglett a második babank. :)

Kilenc hónappal ezelőtt

írtunk a gólyának,

hozzon már egy kistestvérkét

Zita babának.

Gólyamadár a kérésünket

örömmel fogadta,

Ákos babát kis batyuban

kéményünkbe dobta.

2015. márc. 23. 11:32
 9/9 A kérdező kommentje:
Szuper,koszi,ezt meg nem hallottam!
2015. márc. 23. 22:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!