Kedves mar szulesen tullevo anyak, eleg kellemetlen kerdes,
de biztosan nem ismeretlen erzes szamotokra. Annyi lenne,
hogy szules kozben az aranyer is es az ottani resz is faj?
Nekem már a terhesség elején volt.egy pici.aranyerem, ami a végére elég szépen megnőtt és fájt. De vajúdás és szülés közben nem fájt egyáltalán, sőt szülés után nem nőtt, hanem nagyon hamar visszament teljesen. Lehet, hogy segített ebben, hogy terhesség előtt, alatt és szülés után is intimtornáztam, amihez a gyakrolatsort személyreszabottan egy gyógytornász.állította össze.
2015. ápr. 19. 19:59
Mire gondolsz pontosan? Vajúdás közben fáj-e az aranyered, vagy utána?
Hát őszinte leszek, nekem vajúdás közben cicitől combig mindenem borzalmasan fájt. Az aranyerem pont nem érdekelt/ nem éreztem. Szülés után a gátseb miatt meg az egész alfelem sajgott. Az aranyerem úgy kijött mintha két szőlőszemet tettek volna a farpofáim közé! Aztán szépen visszahúzódott! :) Fájni az konkrétan nem fájt...vagy csak fel sem tűnt a többi mellett.
2015. ápr. 19. 20:05
3/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Nekem is van már régóta , és egyre jobban fáj igen, ezért is tettem fel a kerdest, és tuti egy fürt szőlő fog logni belolem is ott szules kozbe :D de orulok ha utana visszahuzodik, ahogy irta az elso valaszolo, es annak is ha a tobbi fajdalomtol ezt eszre se veszem, ahogy a masodikban irta :) Köszi szépen!!
Nekem konkrétan nem az aranyerem fájt, hanem úgy éreztem, teljesen szétszakadok.
Ezt mondtam is a szülésznőnek, de csak mosolygott kedvesen, hogy nyugi, nem fog szétszakadni.
Szóval szülés közben igen, biztosan fog fájni az aranyered is, de ezt akkor nem fogod tudni elkülöníteni a tolófájástól, mert ott komplett az egész alsó feled fáj :))
Mintha egy hatalmas kulanéni akarna átpréselődni rajtad olyan lesz, csak persze a végeredmény sokkal cukibb. :)
2015. ápr. 19. 20:28
5/12 A kérdező kommentje:
nem jott ki az aranyerem, nem volt se elotte, se utána.
2015. ápr. 19. 20:37
Nekem konkrétan szülés alatt jött ki.És utánna eléggé feszült,de használtam kenőcsöt és hamar visszahúzódott.
2015. ápr. 19. 23:52
Nekem nem volt aranyerem, sem előtte, sem közben sem utána. Anyunak a szülés alatt kijött, és azóta is sokszor szenved vele. Ha ki is jött volna, sem érdekelt volna, a fájások miatt még a gátmetszésre sem emlékszem :D
2015. ápr. 20. 09:13
Szules elott nekem is volt egy pici, na szuleskor kiderult hogy joval nagyobb volt mint en azt gondoltam. Szuleskor abszulot nem ereztem kb 3-4 napra ra telt fel verrel es egy hetig ugy fajt hogy majdnem sirtam. Ami engem leginkabb bosszantott hogy barmelyik orvostol probaltam tanacsot kerni hogy mit csinaljak vele, mindegyiktol az a valasz jott, hogy majd visszahuzodik. De szerintem ez is egyenfugo.:)
2015. ápr. 21. 13:24
10/12 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat! <3
Kapcsolódó kérdések: