Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Volt köztetek olyan, aki...

Volt köztetek olyan, aki "odapakolt" szülés közben? Nem volt kellemetlen?

Figyelt kérdés
2014. júl. 1. 15:55
 1/9 anonim ***** válasza:
Nálam egy kicsi kicsúszott, de 3 órás kitolás alatt ez nem csoda. Kicsit kellemetlen volt, de gyorsan túlléptem rajta, volt nagyobb bajom is akkor.
2014. júl. 1. 16:18
 2/9 A kérdező kommentje:
Utána bele tudtál még nézni az orvos szemébe?
2014. júl. 1. 16:19
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Ott és akkor ez huszadrangú dolog lesz, hidd el. Az orvos pedig szerintem napi rendszerességgel találkozik ilyesmivel, hozzászokott.
2014. júl. 1. 16:22
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
A szülésznőm volt ott akkor és persze, bele. Nekik ez nem nagy dolog, naponta többször látnak ilyet. Neki is van gyereke, sejtem vele is előfordult.
2014. júl. 1. 16:23
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

Nekem meg kellett szülnöm a babámat jóval félidő után. Semmi beöntést nem kapunk előtte, állítólag "nekünk" nem kell. Ugyanúgy szülünk, de nem kell.

1 napot töltöttem a szülőágyon, mert nem tágultam. Amiikor negyedjére tágított a nem normális orvosom ököllel, akkor nem tudtam visszatartani, annyira kibírhatatlanul fájt.

Végül császár lett mindennek eredménye.

2014. júl. 1. 16:24
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

Ezért adnak beöntést. Nálam a 2. szülésnél erre nem volt idő. Nem kérdeztem a férjemet azóta sem, hogy jött-e kaki is a kitolásnál. Próbálná meg ő megcsinálni a szülést, és az előtte való 9 hónapot úgy, hogy nem kakil oda. Egyébként biztos vagyok benne, hogy nem csak a baba jött ki, mert nem lehet szabályozni, hogy ezt nyomom, azt nem nyomom. Érzed, hogy nyomni kell, és nyomsz.

Az orvos és a szülésznő sem hiszem, hogy megbotránkozik ezen, letakarítják onnan, és kész. A baba a fontos, és hogy rendben menjenek a dolgok.

2014. júl. 1. 17:57
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Ja, és az orvos szemébe nézni... Már másnapra elfelejti, ne aggódj. :-)
2014. júl. 1. 17:59
 8/9 anonim ***** válasza:
Én kaptam pezsgőkúpot mégis kétszer sikerült :) akkor nagyon nem tudott érdekelni. Hidd el azóta még az az icipici szégyenlősségem is elmúlt a párom előtt ami volt. Ja és a poén hogy mikor oda adták a kislányom ő is egyből lekakált, mikor megszületett :)volt mosolygás rendesen. ja és nem fogadott doki és szülésznő volt
2014. júl. 1. 19:48
 9/9 anonim ***** válasza:
Én kaptam beöntést és fogalmam sincs jött-e ki még a kitolásnál. Nem láttam és a szülésznő mindent gyorsan takarított közbe. De a kitolás elején sikerült bepisilni, nem igazán éreztem mit kell nyomni és jó sokat ittam. Nem volt gond 2 másodperc alatt eltakarította a szülésznő és mondta is, hogy semmi gáz, ez gyakori.
2014. júl. 2. 12:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!