Kicsit kellemetlen kérdés. Úgy érzem, hogy szülés után túlságosan tág maradtam. Lehet ellene tenni valamit?
Figyelt kérdés
Második gyerkőcömet szültem fél éve.2013. ápr. 5. 13:36
1/5 anonim válasza:
Azt mondják intimtorna. Azt bárhol, egyedül is tudod csinálni. Olvass róla és próbáld meg.
2/5 anonim válasza:
Intim torna, de olvastam már, hogy a gésa golyó is használ. Utóbbit még nem próbáltam, de tervben van. Az elsőt alkalmazom napi szinten. A párom mondta is, hogy ahhoz képest, hogy szültem, tök jó állapotok uralkodnak odalenn.
3/5 anonim válasza:
Nekem is ez a problémám. :(( Most készülök egy dokihoz, :
[link] , aztán majd meglátjuk.
4/5 anonim válasza:
Én a gésa golyóra esküszöm nekem az segitett :)
5/5 anonim válasza:
Intim torna valamennyire segít, de teljesen olyan nem lesz mint szülés előtt, az csak műtéttel. Én most a második baba után biztos, hogy bevállalom.
36+3 hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!