Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Komplikációmentes szülés után...

Komplikációmentes szülés után hányadik napon engednek ki a kórházból?

Figyelt kérdés
2015. ápr. 27. 08:09
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
A nagy vasárnap reggel született, vele szerdán délelőtt jöhettünk haza, a kicsi szerda este született és vasárnap délben már itthon voltunk. De, vasárnap is adnak ki papírokat.
2015. ápr. 27. 10:08
 12/27 anonim ***** válasza:
Nem, nem mindenhol. Én péntek reggel mentem be és csak hétfő délután mehettünk haza.
2015. ápr. 27. 10:13
 13/27 anonim ***** válasza:
Hát, a pénteki szüléshez korán is lett volna még a vasárnap.
2015. ápr. 27. 10:18
 14/27 anonim ***** válasza:
4%
Nem, nem lett volna korán. De te ott voltál, te mindent tudsz.... :) A másik szülésemnél (másik kórházban) péntek délután szültem, vasárnap már otthon ebédeltem.
2015. ápr. 27. 10:30
 15/27 anonim ***** válasza:

5-ös vagyok! Bp-en a MÁV-ba szültem 2 éve, ott 72 óra a minimum. Szobatársam szombaton délután szült, és szerda délben mehetett haza. Pedig minden rendben volt velük. Ha pénteken szültünk volna tuti vasárnap még ott tartottak volna minket. Tényleg korai volt, hogy hazaengedtek...és nyilván nem voltunk ott, de attól még nem kell ilyen stílusban válaszolni!

Lehet ezt normálisan is! :)

2015. ápr. 27. 12:32
 16/27 anonim ***** válasza:
Nálunk sincs vasárnap papírkiadás.
2015. ápr. 27. 12:39
 17/27 anonim ***** válasza:

#14. Akkor nem is tartották be a 72 órát.

Vagy majd jön az, h nem is Mo-on szültem, nem is értem, minek kell annyit bentmaradni.

2015. ápr. 27. 12:56
 18/27 anonim ***** válasza:
Nem értem, miért kell megint egymásra támadni. Én Budapesten szültem, ott betartották a minimum 72 órát, sógornőm meg Celldömölkön, ott meg nem tartották be, hazamehetett két nap után, hiába lenne kötelező a 72 óra. Ezek szerint meg még olyan kórház is van, ahol vasárnap nem lehet hazamenni.
2015. ápr. 27. 13:05
 19/27 anonim ***** válasza:
Hétfőn d.u. szültem, csütörtökön d.u. jöhettünk haza. Nálunk csak d.u. van hazaengedés...
2015. ápr. 27. 13:51
 20/27 anonim ***** válasza:
Én péntek délután 4-kor szültem meg(délután 2-kor mentem be,akkor kezdődött az egész),és hétfő reggel 8-kor már a kezemben volt az elbocsátó szép üzenet....ez volt a 3. babával.A 2.-at-ugyanez a kórház,Bp.-kedd este 7-kor szültem meg,péntek reggel engedtek haza.Ez se volt 72 óra....
2015. ápr. 27. 19:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!