Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Vajúdás alatt lehet zenét...

Vajúdás alatt lehet zenét hallgatni, filmet nézni?

Figyelt kérdés

2015. ápr. 26. 21:26
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Zenét esetleg hallgattam volna, de filmet nézni eszembe sem jutott volna. 3-szor szültem.
2015. ápr. 26. 21:27
 2/13 anonim ***** válasza:
én alig voltam észen, ugyhogy orultem, ha a wc -re ki tudtam menni idoben
2015. ápr. 26. 21:29
 3/13 anonim ***** válasza:
nálunk lehetett, végig szólt is a zene
2015. ápr. 26. 21:34
 4/13 anonim ***** válasza:
100%

Hát azt megnézem azt aki filmet néz közben... :D

Amúgy volt tévé a vajúdószobában ahol szültem, és kérdeztem a szülésznőt, hogy van-e aki tévét néz, azt mondta nem nagyon jellemző .. :) De lehetőség végülis lett volna rá. Az alatt a 12 óra alatt akár a Gyűrűk ura trilógia is belefért volna...

2015. ápr. 26. 22:28
 5/13 anonim ***** válasza:
Lehet, más kérdés, hogy mennyire javasolt :) Filmet nézni pl. nem ideális, mert a filmre koncentrálás hátráltathatja és akár le is állíthatja a vajúdást, szóval nem ajánlott. Zenét hallgatni viszont lehet, a lényeg, hogy olyan zenét válassz, ami segít befelé koncentrálni! Minél inkább befelé figyelsz és "átadod" magad a fájásoknak, nem pedig ellenállsz, annál könnyebb! :)
2015. ápr. 26. 23:21
 6/13 anonim ***** válasza:
lehet. de nagy mázlista,aki közbe filmet néz. én is nagy naívan vettem 2 újságot,na én majd olvasok a vajúdás alatt :D eljutottam a tartalomjegyzékig,meg az 1.oldalig :D aztán dobtam félre.
2015. ápr. 27. 09:28
 7/13 kloetta ***** válasza:
Ha normális ütembe zajlanak a dolgok, eszedbe se jut. Amíg bírtam én sétáltam, aztán meg a 3 perceseknél nem tudsz már figyelni, azt se hallod mit beszének körülötted.
2015. ápr. 27. 09:41
 8/13 anonim ***** válasza:
Nàlunk ment otthon a tévè, amikor màr elkezdödött a vajùdàs, de zavart, ès kikapcsoltuk. Nem elterelni kell a figyelmet a vajùdàsròl, hanem rèszt venni benne, megèlni ès ezàltal segíteni hogy szèpen haladjon. Zenèt én hallgattam közben, meditàciòs nyugtató zenèket.
2015. ápr. 27. 16:50
 9/13 anonim ***** válasza:
Nekem a vajùdòba bekapcsolták a tv-t, de nem igazán nèztem, csak szòlt ott, hogy ne legyen totál csend.
2015. ápr. 28. 13:50
 10/13 anonim ***** válasza:
51%

#5-ös te komolyan gondolod, hogy létezik olyan film, ami leállítja a szülést??:D

Amúgy..nekem legkevésbé a tv-járt a fejemben:D

A zene ok

2015. ápr. 30. 14:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!