Zsibbadás vajúdás alatt?
Figyelt kérdés
Mással is előfordult hogy elzsibbadt az egész teste,még az arca is?2015. ápr. 23. 09:26
2/9 anonim válasza:
Én sem zsibbadtam sehol egyik szülésem alatt sem.
3/9 A kérdező kommentje:
Nagyon megijesztett ez a dolog,beszélni is alig tudtam,mert még a számat sem éreztem.Pár nappal később kérdeztem az orvosomtól,azt mondta előfurdul hogy így elzsibbad valaki.Azért kiváncsi vagyok miért,mert az ismerőseim közül senkivel sem fordult ez elő.
2015. ápr. 23. 10:39
4/9 anonim válasza:
Èn is zsibbadtam, bár inkább csak a vègtagjaim, de azok nagyon, nem èreztem őket. Nagyon rossz volt. Kèrdeztem a szülèsznőmet, ès azt mondta azèrt van, mert sokat hìztam (25kg). Igaz, fáztam is nagyon, nekem akkor is zsibbadnak a vègtagjaim. Te sokat hìztál Kedves Kèrdező?
5/9 A kérdező kommentje:
Nem.Én 7 kilót szedtem fel.Egyik barátnőm sem zsibbadt,pedig volt aki több mint 30-at szedett fel.Nem is találtam ezzel kapcsolatban semmit.
2015. ápr. 23. 13:25
6/9 anonim válasza:
Én is zsibbadtam. Nekem azt mondta a szülésznőm, hogy lehet azért volt, mert alacsonyabb a vérnyomásom és nem vettem rendesen a levegőt. Ebbe lehet volt valami,mert amikor oda figyeltem jobban voltam. 10 kilóval voltam nehezebb,mint szülés elött.
7/9 A kérdező kommentje:
Ebben tényleg lehet valami.A vérnyomásom mindig nagyon alacsony volt,a levegőt meg megállás nélkül kapkodtam,mivel szünet sem volt a fájások közt.A frászt hozta rám ez a zsibbádás,teljesen lebénított,még a számat is alig tudtam mozgatni,a fájások meg csak jöttek.Köszönöm a válaszokat.
2015. ápr. 24. 09:06
8/9 anonim válasza:
nekem az elsovel zsibbadt a labam es a kez ujjaim. a kisujjamat meg 3 napig nem ereztem! azt mondtak h ne aggod njak, normalis. madodiknal nem zsibbadt semmim!
9/9 anonim válasza:
4es vagyok. Ìgy utòlag visszagondolva, èn is össze vissza kapkadtam a levegőt. Valòszìnű ez lehetett az oka.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!