Komplikációmentes szülés után hányadik napon engednek ki a kórházból?
Figyelt kérdés
2015. ápr. 27. 08:09
1/27 anonim válasza:
Sp szülés után 3 nappal.
3 gyerek
2/27 anonim válasza:
3x24 órát kell bent maradni. Ha pl. hétfő este szülsz, akkor péntek délelőtt, ha hétfő hajnalban, akkor már csütörtökön. De előfordulhat egyes kórházakban, ha sokan szülnek éppen és nincs hely, hogy egy nappal korábban hazaengednek.
5/27 anonim válasza:
Hétfőn reggel szültem, és csütörtökön dél körül kaptam meg a zárójelentéseket. Azután indulhattunk is haza. :)
3x24 óra szokott lenni, ha a baba nem sárgul be, és anyával is minden rendben.
6/27 anonim válasza:
Kedden hajnalban szültem, péntek délután mehettem haza. Komplikációktól mentes szülés, és baba.
Szobatársam kedd este szült, őt csak szombat délután engedték el.
Győr
7/27 anonim válasza:
Én péntek délután szültem és hétfőn dél körül jöhettünk haza.
8/27 anonim válasza:
Anyukát 3 nap múlva
Gyereket nem biztos, hogy 3 nap múlva hazaengedik
Nem kell a gyereket egyedül otthagyni :)
9/27 anonim válasza:
3 nap, de ha ebben a vasárnap is benne van, akkor nem biztos, hogy hazamehettek. Nálunk aznap nem adtak ki semmilyen papírt, csak hétfőn.
10/27 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen mindenkinek.
2015. ápr. 27. 10:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!