Korábbi nemi erőszak miatti lelki gondok indokolják a császárt?
Figyelt kérdés
A gondom az, de most mmagába a történetbe nem szeretnék belemenni, hogy fiatal koromban nemi erőszak áldozata lettem és ez olyan nyomokat hagyott bennem, hogy elképzelni sem tudom, hogy természetesen szüljek. A szexuális életemmel is voltak gondok, nőgyógyász meg csak maszekba és nőhöz járok, aki tekinttel van a múltam. Pszichiáterhez járok, ezért má együtt tudok élni az egésszel.
Most kicsi babát várok, de sajnos akihez eddig jártam nem tud vállalni. Találok olyan normális orvost, aki ezt szem előtt tartva hajlandó megcsászározni? Légyszi ne válaszoljatok bunkón, így is elég nehézségem van. Köszi!
2015. ápr. 9. 12:19
21/22 anonim válasza:
#20 as vagyok. Annyit még azért hozzá tennék, hogy bármely más műtétnel is orvoscsapat van és beteghordo.Es pont leszarjak hogy nézel ki mert naponta ezt csinálják 20 szor..kövér, sovány, nagy mellu kis mellű. 2 nap múlva em is emlékeznek rád. Engem 6 szr műtöttek. ?.
22/22 anonim válasza:
Szia!
Végül mi történt? Hasonló probléma miatt kíváncsi vagyok más ezt,hogy tudta megoldani és átélni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!