Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Az tényleg igaz, hogy ha egy...

Az tényleg igaz, hogy ha egy kismama végig lustálkodja a terhességet akkor nehezen fog szülni?

Figyelt kérdés
A húgom annyira kíméli magát, hogy szinte semmit nem csinál mióta terhes, most 33 hetes és állandóan csak fekszik, alszik. Anya mondta neki hogy nehezen fog szülni ezért. Tapasztalatok?
2015. márc. 26. 19:33
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Az utolso 4 honapot vegig lustalkodtam, elotte se voltam tul aktiv, burokrepesztes utan 2,5 oraval megvolt a baba (20 p volt a kitolas). Szerintem ez alkati kerdes.
2015. márc. 26. 22:46
 12/13 anonim ***** válasza:

Veszélyeztetett voltam, ágynyugalomra voltam ítélve végig. Tényleg csak a nagyon muszáj dolgokat csináltam meg, 1-1 kisebb bevásárlás (a nagyokat a férjem intézte) illetve főzés, mosogatás.

A babám burokrepedéstől számítva 2 órán belül, fájásoktól számítva 1 órán belül 2 nyomásra kint volt. Anyukám másnap "hüledezett", hogy hogyan tudok ugyanúgy menni, lépcsőzni, mint szülés előtt. Mondtam, hogy egyszerűen nem fáj semmim.

Szerintem alkat/genetika kérdése az egész.

2015. márc. 27. 07:15
 13/13 anonim ***** válasza:
Én nem vittem túlzásba a pihenést.Ugyan úgy végeztem a napi dolgaimat mint az előtt,és végül sajnos koraszülésem lett.5 órás vajúdás után azt mondta az orvosom hogy még csak az elején vagyunk.Végül császármetszésem lett mert elment a babám szívhangja.Szívmasszázs,lélegeztetés...Ha visszamehetnék az időben mást sem csinalnák csak pihengetnék.A véleményem az,hogy ha semmi gond a terhességgel akkor nem árt egy kis mozgás,de ha nem érzi jól magát,ha úgy érzi valami gond van,gyakran feszül a hasa akkor tényleg kímélje magát.A szülés nehézsége szerinem is alkati kerdés.
2015. márc. 27. 07:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!